Dít is de knappe dochter van Michella Kox

Michella's 24-jarige dochter is een echte fashionista.

Michella Kox gaat nu alweer een aantal jaren mee in de entertainmentwereld. Zo is ze vorige week op het vliegtuig gestapt om als enige OG mee te doen aan het nieuwe seizoen van Echte Meisjes in de Jungle. Maar, wist je dat Michella ook nog een superknappe dochter heeft? Dít is de beeldschone Marja Kox.

Michella Kox

Michella Kox gaat al vele jaren mee in de entertainmentwereld – sinds 2008 zien we haar al op de buis, maar ooit was dit natuurlijk wel anders. Het eerste programma waar de realityster aan meedeed was het tweede seizoen van Dames in de Dop, waar ze er met de winst van 20.000 euro vandoor ging. Daarna zagen we Michella in 2011 in Echte Meisjes in de Jungle, waarin ze derde werd. In 2013 was de flapuit te zien in maar liefst twee programma’s: Echte Meisjes op de Prairie en Lust, Liefde of Laten Lopen.

Na deze programma’s was Mies nog te zien in Shopping Queens VIPS, waar ze ook de eerste plek behaalde. Na deze programma’s werd Michella in 2018 een vast onderdeel in het napraat-programma Temptation Talk, waarin ze alle juice besprak. We hebben Michella in de loop der jaren dus goed leren kennen, maar wist je dat ze een prachtige volwassen dochter heeft?

Allround stylist

Als we haar opzoeken op Instagram, zien we dat de 24-jarige Marja nu een stylish jonge dame is. De dochter van Michella is dit jaar afgestudeerd aan de creative business school als allround stylist en werkt nu bij de Levi’s winkel als stylist.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Routines Fashion (@routinesfashion)

Dat dit leuke werk goed bij de 24-jarige Marja past, geloven we meteen na het zien van haar knappe outfitfoto’s. Naast Instagram is Marja ook erg actief op TikTok, waar ze onder andere haar outfits showt en met haar vriend Juri Joosten in beeld verschijnt. Eerder deed ze ook aan YouTube en maakte ze vlogs, maar deze bezigheid staat al een langere tijd op een lager pitje.

Bron: Instagram, Cosmopolitan | Beeld: Instagram, Brunopress

Laatste nieuws