Zo ziet de ex-man van Meghan Markle eruit

Aan wie gaf Meghan voor prins Harry het jawoord?

Happy family

Net als hertogin Meghan zelf, heeft de vijf jaar oudere Trevor inmiddels een gelukkig gezinsleven opgebouwd. In 2019 trouwde de filmproducent met diëtiste/steenrijke erfgename Tracey Kurland. In 2020 kregen ze samen dochter Ford Grace en in 2021 verwelkomde het koppel dochter Sienna Lee.

“Ik weet niet wat ik goed heb gedaan, maar ik ben de gelukkigste vent die ik ken”, schreef Trevor bij de aankondiging van het babynieuws. Hier zien we de ex van Meghan met zijn huidige vrouw, Tracey:

Trevor Engelson en Tracey Kurland, 2019. Beeld: BrunoPress

Dochters

De kleine Sienna scheelt maar een paar maanden met Meghans dochtertje Lili. Hoewel beide meisjes zullen opgroeien tussen de rich & famous in Californië, is de kans klein dat ze ooit klasgenootjes worden. De Engelsons wonen in Los Angeles, terwijl prins Harry en Meghan zo’n 160 kilometer verderop in Montecito wonen. De exen schijnen ook geen contact meer te hebben.

Documentaire

Rondom de royal wedding van prins Harry en Meghan Markle klonken lange tijd de geruchten dat Trevor Engelson een documentaire of film zou maken die héél toevallig ook zou gaan over ‘een Britse prins.’ Het lijkt er echter op dat dit project nooit van de grond is gekomen en inmiddels werken de hertog en hertogin van Sussex hard aan hun eigen documentaire, die hun ‘liefdesverhaal’ zal gaan vertellen – het verhaal dat wél een happy end kreeg.

Bron: Andrew Morton, Express, HLN, Beau Monde Archief | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws