De weekendtips van Beau Monde

Tips op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan. Kortom, álles wat jouw leven die glamour touch geeft.

Cheers to the weekend! Iedere zaterdag delen we onze tips op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan. Kortom, álles wat jouw leven die glamour touch geeft.

Schaatsen met een uitzicht


Schaatsen in een sprookjesachtige setting (met prachtig uitzicht en sfeervolle verlichting)? Het kan nu op het dak van de Bijenkorf in Rotterdam. Eerder deze maand werd het dak omgetoverd tot een winterse setting met echte schaatsbaan. Op deze zogenoemde glicebaan kun je heerlijk schaatsen, maar je kunt er ook een warm drankje komen drinken. Tot en met 13 januari 2023 kun je terecht voor een rondje op de schaats door de Rotterdamse skyline.

Kerstsfeer in Valkenburg

In het Limburgse stadje Valkenburg kun je op dit moment sfeer proeven in stijl! Hier vind je Europa’s grootste ondergrondse kerstmarkt in de Gemeentegrot. De locatie geeft de markt gelijk een sprookjesachtige sfeer mee en bij de vele kramen kan je de leukste kerst- en cadeauartikelen kopen. Natuurlijk is er ook genoeg te eten en te drinken. De markt heeft meerdere awards gekregen, dus je verwachting mag hoog zijn. Tickets voor een bezoekje regel je hier.

Disney Christmas Experience

disney wondr

Geen magischer tijd dan de kerstperiode en geen magischer plek op aarde dan Disneyland, toch? Mocht een tripje richting Parijs er niet in zitten, dan hebben we goed nieuws. Van 9 december 2022 tot 9 januari 2023 biedt de Disney Experience van WONDR families en vrienden de kans om de magie van Disney in Nederland te ervaren. De ruimte, ingericht met feestelijke kerstbomen, open haard en Disney figuren, is een unieke plek voor de hele familie om plezier te maken en nieuwe herinneringen te creëren.

WONDR is 7 dagen in de week te bezoeken aan de Meeuwenlaan 88-B in Amsterdam Noord. Kom je langs in het weekend of tijdens de kerstvakantie? Maak dan gebruik van KIDS TIME, voor kids-korting en een professionele fotograaf die al jullie magische momenten vastlegt. Tickets bedragen €16,50 voor kinderen en €24,50 voor volwassenen, en kunnen besteld worden via de website.

Thuisblijven, bankhangen

Natuurlijk snappen we dat je met de feestdagen al genoeg op het programma hebt staan. Op een vrij moment kruip je dan ook liever met een laatste glas rosé onder een kleedje op de bank om je favoriete serie of film te bingen. Op NPO Plus is sinds deze week het tweede seizoen van de keizerlijke dramaserie Sisi te zien, en die belooft een hoop goeds!

Daarnaast kun je bijna niet gemist hebben dat je sinds deze week het derde seizoen van Emily in Paris kunt kijken op Netflix. Op Videoland kun je daarnaast de lachspieren trainen. Sinds deze week bekijk je daar de shows Wie het weet mag het Zeggen! van Najib Amhali, Voor wat het waard is van Pieter Derks en Hij wordt vanzelf moe van Bert Visscher. Ook in de bioscoop valt er genoeg te lachen: eerder deze week ging namelijk de komedie De Tatta’s in première.

En ten slotte kunnen we er niet omheen: de kerstdagen staan ook bol van royal tradities. Zo is vanavond op het Britse ITV het evenement Royal Carols: Together at Christmas te zien. Morgen volgt er op de Britse buis vervolgens een toespraak van koning Charles. Ook is morgen de kersttoespraak van onze éigen koning te zien. Hiervoor stem je om 13.00 uur af op NPO1 of NPO Radio 1. Op NPO2 is de toespraak te zien met gebarentolk. Een bijzonder royal randje aan het jaareinde, dus!

Beeld: iStock

Laatste nieuws