Marie, de vrouw van Louis Ducruet, straalt met groeiende babybuik

De schoondochter van prinses Stéphanie heeft een prachtige pregnancy glow!

Louis Ducruet en zijn vrouw Marie zijn in verwachting van hun eerste kindje, en afgelopen weekend deelde het stel een wel heel zoetig kiekje van de groeiende babybuik.

Zomers kiekje

Op een zonnige foto zien we het koppel romantisch staan, waarbij Louis vol trots een beschermde hand op de groeiende babybuik van zijn vrouw legt. En wat is-ie gegroeid!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Marie Ducruet (@marieducruet)

‘Binnenkort grote broer’

In november kondigde Marie en Louis het babynieuws aan door een foto te delen waarop ze te zien zijn met hun trouwe viervoeter, die ‘binnenkort grote broer’ wordt. “Er begint binnenkort een groot avontuur”, luidde de caption. Ook het geslacht van de baby is bekend, en worden ze ouders van een meisje!

De Ducruets

Marie Chevallier trouwde in 2019 met Louis Ducruet, een kleinzoon van Grace Kelly, tijdens een sprookjesachtige royal wedding in Monaco. De twee wonen in het ministaatje, waar Louis werkt als voorzitter van de Monaco eSport Federatie en voetbalorganisatie Barbagiuans Monaco. Marie is hoofd marketing bij de Société des bains de mer, het bedrijf dat onder andere het wereldberoemde casino van Monte Carlo beheert. Alvast genoeg leuke contacten voor hun aanstaande spruit, die als zestiende in de lijn van de troonopvolging niet op een prominente plek in het paleis hoeft te rekenen.

Bron: Hello! Magazine, Beau Monde (archief) | Beeld: NL Beeld / Brunopress, Instagram @marieducruet

Laatste nieuws