Zo zorg je voor meer vuurwerk in je relatie

Om het net wat spannender te maken tussen de lakens.

Natuurlijk wil je een gepassioneerde relatie. Maar het kan niet altijd feest zijn in de slaapkamer. Soms word je gegrepen door de waan van alledag en dan schiet intiem zijn er wel eens bij in. Toch is het belangrijk om elkaar genoeg aandacht te geven. Dan is de kans groot dat jullie over tientallen jaren nog altijd samen zijn en nog net zo verliefd als in jullie verkeringstijd. Daar moet je wel aan werken. Het komt niet allemaal vanzelf. Met deze tips willen we je een handje helpen om het vuur van jullie relatie niet te laten doven. 

Gebruik speeltjes in de slaapkamer

Misschien word je een beetje lacherig van seksspeeltjes. Maar toch kunnen die ervoor zorgen dat je het net een beetje spannender maakt tussen de lakens. Er is volop keuze, zowel voor hem als voor haar. Voor de man is er bijvoorbeeld masturbator of gebruik een penissleeve. Hiermee kun je je penis wat langer en dikker maken. Ideaal als je vindt dat je te klein geschapen bent. Voor de dames zijn er natuurlijk de vibrator en de dildo. Maar er is nog veel meer te ontdekken als je sextoys gaat kopen. Je kunt ze vandaag de dag gewoon online bestellen. Je privacy is daarmee optimaal gewaarborgd en je bestelling zal altijd discreet verpakt geleverd worden. 

Veilig vrijen bij wisselende contacten

Heb je net een nieuwe relatie of ben je nog van alles aan het ontdekken? Let er dan op dat je het altijd veilig doet. Condooms zijn daarvoor een must. Je hoeft er niet meer voor naar de plaatselijke drogist of supermarkt. Daar staat misschien iemand achter de kassa die je kent en waar je dus liever niet koopt. Online kun je deze gewoon anoniem bestellen, en de prijs is vaak ook aantrekkelijker. Je bestelling krijg je altijd thuisbezorgd in een neutrale verpakking. Dus ook de pakketbezorger weet niet wat je hebt gekocht. Condooms zijn er in tientallen soorten en maten. Je hebt ze zelfs met lekkere smaakjes. Win-win!

Spanning tussen de lakens met BDSM

Bij BDSM en SM denken veel stellen aan ruige avontuurtjes in donkere kamers, maar niets is minder waar. Je maakt het net zo heftig of niet heftig als je zelf wilt. Je kunt een starterset kopen om het eens uit te proberen. Experimenteer met bondage of met het dragen van een gezichtsmasker. Spreek altijd duidelijk met je partner af waar de grenzen liggen. Veel stellen spreken een ‘safe woord’ af. Als dat woord wordt uitgesproken dan stopt de ander direct. Op die manier is het voor allebei leuk, veilig en spannend. 

Dit artikel is in samenwerking met Sexytoyland tot stand gekomen. 

Beeld: iStock

 

Laatste nieuws