Verhuizing naar platteland kan deze lente een nadeel zijn voor Kate

De prinses houdt er hevige hooikoorts op na.

William, Kate, George, Charlotte en Louis verruilden afgelopen zomer het drukke Londen voor het landelijke Windsor. De redenen? Meer privacy en vrijheid. Toch zitten er ook zeker nadelen aan deze verhuizing naar het platteland. Met name voor Kate die naar verluidt erg veel last heeft van hooikoorts.

Verhuizing

Kate en William vertrokken afgelopen zomer naar het Windsor landgoed. De royals hebben er een gigantisch, goed beveiligd en afgeschermde woning genaamd Adelaide Cottage. Ze verhuisden niet alleen voor privacy en meer veiligheid, maar ook omdat ze dichter bij de Queen wouden wonen. Helaas zijn ze uiteindelijk geen buren van Elizabeth geworden. De Queen overleed voordat ze uit haar zomerresidentie terugkeerde naar Windsor Castle.

Hooikoorts

Hoewel wonen in een meer landelijke omgeving waarschijnlijk een echte verademing is met minder vervuiling en meer ruimte voor de kids om buiten te spelen, kunnen de lente en de zomer wel de nodige problemen opleveren voor Kate. Prinses Kate is naar verluidt namelijk allergisch voor pollen en die zijn nogal in overvloed op het Windsor landgoed.

Adelaide Cottage

In de meeste omschrijvingen klinkt Adelaide Cottage als een kruising van een romantisch Engels tuinhuisje en een sprookjesachtig kasteel. De Cottage ligt in Windsor Home Park, het gigantische privéterrein van de royals, midden in het groen. Er is een ruime tuin, er is geen buur te bekennen, en ondanks het geringe formaat van het huis (voor koninklijke begrippen dan, hè?) is het van binnen behoorlijk chic, met antieke openhaarden en gewelfde, versierde plafonds waarin onder andere ‘vergulde dolfijnen’ te zien zijn. Het moet je smaak zijn!

Bron: Hello! Magazine, Archief Beau Monde | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws