Zien: William en Kate spinnen er op los

Dat ging er fanatiek aan toe!

Prins William en prinses Kate gingen afgelopen dinsdag de strijd met elkaar aan tijdens een bezoekje aan een sportschool in de Welshe stad Port Talbot en dat ging er behoorlijk fanatiek aan toe!

Wales

De prins en prinses of Wales brachten afgelopen dinsdag een bezoek aan Zuid-Wales waar ze een afkickkliniek en een sportschool bezochten. Ze maakten de reis om initiatieven op het gebied van geestelijke gezondheid te ondersteunen en lokale gemeenschappen te ontmoeten. In de sportschool kregen de royals een rondleiding én gingen ze met elkaar de strijd aan.

Wedstrijd

Kate en William staan ​​erom bekend dat ze behoorlijk competitief kunnen zijn tijdens hun koninklijke werkbezoekjes. Hun laatste uitstapje in Wales was dan ook geen uitzondering! De twee royals moesten 45 seconden tegen elkaar racen en dat was behoorlijk zweten!

Beel: NL Beeld / BrunoPress

De prins en prinses spinden er op los en waren na de 45 seconden volledig buiten adem. De winnaar? Kate natuurlijk! Ondanks het dragen van een niet zo sportieve outfit met een lange rok en hakken, liet Kate de kans niet voorbijgaan om het – met succes – op te nemen tegen haar man. De prinses staat – hoe kan het ook anders met zo’n lichaam – bekend als een van de sportiefste royals en dat bewees ze maar weer!

Beeld: NL Beeld / BrunoPress

Voor haar welverdiende overwinning ontving de royal een kleine gouden trofee. Hoewel Kate zelf al aangaf niet helemaal gekleed te zijn op een sportief uitstapje, zag ze er wel weer beeldschoon uit. De stijlexperts van The Royal Fashion Police weet de outfit te herkennen. Miss Middleton droeg een hele betaalbare pied-de-poule midi-rok van de Zara met daaronder zwarte suède laarzen van het luxe schoenenmerk Gianvito Rossi.

Bron: People, Hello! Magazine, The Royal Fashion Police | Beeld: NL Beeld / BrunoPress

Laatste nieuws