Royale korting op je Beau Monde-abonnement voor Koningsdag

Beau Monde trakteert!

Op 27 april viert koning Willem-Alexander zijn verjaardag én direct zijn tien jaar op de troon. Daarom is Beau Monde ook helemaal in feestsferen. En dat betekent dat wij trakteren. Op flinke korting, wel te verstaan!

Korting

Dit jaar is Koningsdag er eentje om nooit te vergeten. Met een tienjarig troonjubileum viert heel Nederland namelijk een buitengewoon mooi feestje. Natuurlijk staan we bij Beau Monde met onze snoet vooraan in de rij voor de oranje feestelijkheden met een bijpassend bittertje in de hand, want zeg je royalty? Dan zeg je Beau Monde.

Om altijd up to date te blijven van royals, society, celebs, en alle andere leuke nieuwtjes op gebied van glamour, uit, culinaire ervaringen en BN’ers, is een abonnement op Beau Monde dan ook onmisbaar.

Traktatie

Bijzonder fijn dus, dat je via beaumonde.nl/royalekorting ruim een maand lang kunt profiteren van en Beau Monde-abonnement met maar liefst 27% korting. Dat betekent:

  • 3 x Beau Monde voor maar €15,-
  • 5 x Beau Monde voor maar €25,-
  • 10 x Beau Monde voor maar €50,-

Deze actie loopt vanaf vandaag tot en met 10 mei 2023.

Altijd op de hoogte

Van binnenkijkers bij verschillende BN’ers, tot interviews met celebs en red carpet outfits: bij Beau Monde ben je hiervoor aan het juiste adres. Dus hang de vlag uit, geniet nog van een laatste oranje tompouce, en meld je aan!

Laatste nieuws