De Paasweekendtips van Beau Monde

Wat staat er dit lange weekend bij jou op de planning?

Ook dit Paasweekend deelt Beau Monde allerhande tips op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan. Kortom, álles wat jouw leven die glamour touch geeft.

Vrolijk Pasen

Dit weekend de paden op, de lanen in? Je bent niet de enige! Door het hele land staan er leuke activiteiten op de planning. Flaneren in het zonnetje, genieten van goed gezelschap, en tussendoor nog een beetje smullen van allerlei Paas-lekkernijen? Wij zijn fan!

Zo kun je in onder meer Schijndel terecht voor Paaspop, met onder meer optredens van Davina Michelle, Frans Bauer, Duncan Laurence, Danny Vera, Goldband, Rondé, en nog véél meer.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @paaspopfestival

Daarnaast zijn er in het oosten van het land op veel plekken grootse Paasvuren – zeker een bezoekje waard! In het bijzonder kunnen we de dorpjes Espelo en Dijkerhoek tippen. Al jarenlang strijden deze twee plekken om het grootste en mooiste paasvuur van Nederland neer te zetten.

Ga je liever lokale sfeer snuiven én ondertussen nog wat leuke snuisterijen op de kop tikken? Dan zit je goed bij een van de vele Paasmarkten die door het hele land georganiseerd worden. Van de Scheveningse boulevard tot het Drentse Rolde – je vindt bijna altijd wel een Paasmarkt of paasfair bij je in de buurt.

Parijse sferen

Mensen kijken op het terras, nippen aan een volle bordeaux en genieten van smaakvolle escargots. Het hart van Amsterdam Oud-Zuid krijgt met de opening van Café Garçon een Franse twist! In de bistro aan de Johannes Verhulststraat geniet je van de klassieke Franse keuken.

Waar:

Johannes Verhulststraat 105

OVOorpret

Dit najaar verschijnt het wereldberoemde Cirque du Soleil voor het eerst met de voorstelling OVO naar Nederland! De show is een kleurrijke blik op een nieuwe dag in het leven van insecten; een non-stop feest van energie en beweging. De naam, OVO, betekent ‘ei’ – en daarom is dit weekend een perfect moment om tickets te boeken voor één van de voorstellingen, mocht je dat niet al gedaan hebben.

Naar eigen zeggen haalt OVO ons innerlijke kind naar boven met zijn zoete uitbundigheid. Met 100 mensen uit 25 verschillende landen, waaronder 52 artiesten, brengt OVO (“ei” in het Portugees) op het podium acrobatische acts van hoog niveau.

Waar:

Ziggo Dome Amsterdam & Ahoy Rotterdam

Wanneer:

7 – 10 september (Amsterdam) & 14 – 17 september (Rotterdam)

Tijd voor bubbels

De naam verklapt het al een beetje; bij Bubbles & More houden ze van alles wat mousseert. De ‘& More’ staat voor de bakkerij, bloemenwinkel, bed & breakfast, woonwinkel, eetwinkel en brasserie.

weekendtips bubbles & more bilthoven

Hier kun je dus zo maar een hele dag terecht om lekker te winkelen, wat te eten, borrelen en slapen – óók tijdens Pasen. Kies uit een paasbrunch of paas-hightea of neem een picknickmand mee en ga zelf de hort op!

Kijktips

De vernieuwde musical Grease tourt nu natuurlijk door Nederland, maar als je nét naast de tickets gevist hebt, dan zit je dit weekend ook goed op Sky Showtime. Hier is namelijk de gloednieuwe serie Grease: Rise of the Pink Ladies van start gegaan. Op Amazon Prime kun je sinds gisteren heerlijk lachen met Nederlandse speelfilm De Tatta’s, en op Pathé Thuis verlies je jezelf helemaal in een fantasiewereld met Avatar: The Way of Water. Genoeg leuks om voor binnen te blijven dus!

Laatste nieuws

harry philip

De ongekende gelijkenis tussen prins Philip en prins Harry

Een oude foto uit de jaren vijftig laat een bijzondere gelijkenis zijn.
elisabeth

Het succes van Elisabeth: ‘Ze overklast alle prinsessen die haar zijn voorgegaan’

Voor royalty-liefhebbers breken gouden tijden aan nu een nieuwe generatie prinsessen richting volwassenheid gaat.
fout kapper

Voorkom deze veelgemaakte fout bij de kapper

Je wil natuurlijk zo goed mogelijk geknipt worden..