Pure verleiding: ontdek de kracht van geur met ThreeOnine

Stijlvol én sfeervol.

De dagen worden weer langer en we trekken massaal naar buiten. Wat is er, na een dag op het terras, heerlijker dan thuis nagenieten met een stel fijne geurkaarsen en andere heerlijke ruikers? We stellen je graag voor aan ThreeOnine!

De kracht van geur

ThreeOnine staat voor de verbinding tussen geur, emotie en gemoedstoestand. Wij geloven namelijk dat geur een verborgen kracht bezit. Het kan lang verloren herinneringen oproepen, doen terugdenken aan belangrijke momenten, maar ook humeur, emoties en gedachten positief beïnvloeden.

Op basis hiervan heeft het Nederlandse merk twee heerlijke geurlijnen ontwikkeld: Mystique en Avenbre. Beide lijnen bestaan uit een geurkaars, interieurparfum, geurstokjes en autoparfum. Heerlijk om van te genieten op elk moment – of je nu een momentje voor jezelf wilt pakken op weg naar je werk, of ’s avonds lekker ontspant op de bank.

threeonine

Nederlandse kwaliteit en stijlvolle elegance

Niet alleen biedt ThreeOnine zo een volledige geurbeleving – het oog wil natuurlijk ook wat. Daarom zijn alle producten stijlvol uitgevoerd en passen in elk interieur. Ook de luxe verpakking is een absolute lust voor het oog.

Daarbij is er veel aandacht besteed aan het ontwikkelen van kwalitatief hoogwaardige producten. Zo laat het merk weten dat zij alleen met lokale ondernemers hebben samengewerkt die dezelfde hoge kwaliteitseisen hebben als zij zelf. De geurbelevingen zijn dan ook van A tot Z in Nederland ontwikkeld.

Favorieten

Kun je niet kiezen? Dan ga je voor Mystique & Avenbre | Best of both worlds – een luxe geschenkbox gevuld met twee geurkaarsen, uit de twee verschillende geurlijnen van ThreeOnine. Avenbre belooft een verleidelijke zachtheid, waar Mystique voor een meer betoverende sfeer zorgt. Het is de best of both worlds, en zo kun je de geuren in huis perfect aanpassen op jouw stemming.

Verkoopprijs: €99

De Mystique | Geurstokjes hebben een stijlvolle uitstraling en verspreiden geleidelijk en langdurig een subtiele geur in elke ruimte. De geur Mystique is intrigerend en neemt je mee in een wereld vol mysterie. Ze behoort tot de geurfamilie ‘Floriëntal’, met noten van saffraan, amber, en zoete houtsoorten.

threeonine

Verkoopprijs: €37

Met het Avenbre | Autoparfum wordt ook je auto een oase van rust en sereniteit. Vanille, witte bloemen, sandelhout en tonkabonen zorgen voor een warme en uitnodigende geur. Een lust voor de zintuigen!

autoparfum

Verkoopprijs: €24

Unieke geurbeleving

ThreeOnine is ontstaan uit een moment van kwetsbaarheid. Founder Eveline Gons deelt dat haar huis steeds minder als een veilige haven voelde en zoekende was naar een manier om op te laden. Maar door de kracht van geur wist Eveline haar huis weer helemaal om te toveren naar een veilig thuis.

threeonine

Avenbre en Mystique heeft zij dan ook naar eigen smaak en voorkeur ontwikkeld. Hierbij heeft zij zich puur geleid door te luisteren en voelen welk gevoel de geur naar boven brengt, wat zijn kracht is en hoe dat overgedragen kan worden naar zoveel mogelijk anderen. Wij zeggen: missie geslaagd!

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met ThreeOnine.

Laatste nieuws