Wow! Zo zag Peter Gillis er vroeger uit

Peter Gillis mét haar? Zo zag dat eruit!

Jonge ondernemer

Je leest het goed: vroeger zag Peter Gillis er behoorlijk anders uit! Toch is er ook veel hetzelfde gebleven voor de succesvolle ondernemer. Zo groeide hij op op camping Kampzicht in Rijen – dus die liefde voor vakantieparken heeft er van jongs af aan al ingezeten bij de realityster.

Ook was al op jonge leeftijd bezig met het ondernemersvak. En daar heeft Peter altijd hard voor gewerkt! Zo deelde hij in gesprek met Panorama al dat hij niet wil dat mensen denken dat het hem maar komt aanwaaien. De serie Massa is Kassa heeft hier zeker bij geholpen, aldus Peter.

“Ik heb op kantoor een enorme hoop berichten binnengekregen. Het kunnen er 500 zijn, het kunnen er 700 zijn”, vertelde hij. “Allemaal mensen die zeggen: ‘Familie Gillis, wij keken eerst heel anders tegen jullie aan, maar door het kijken van de serie kijken we heel anders naar jullie leven. Het is jullie niet aan komen waaien.'” Duidelijk!

Burgerkraampje

Op Instagram blikte Peter ook al eens terug op z’n verleden als jonge man met grote ambities. En daarbij deelde hij dit prachtige kiekje uit de oude doos:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Peter Gillis (@petergillisoostappen)

Wow! Wij hadden hem totaal niet herkend…jij wel?

Bij de foto schrijft Peter: “Ik heb van jongs af aan hard gewerkt… Deze foto komt uit het fotokatern van mijn boek Peter Gillis: Massa is Kassa. Naast het werken bij de slager, had ik mijn eigen kraam waar ik o.a. hamburgers, hotdogs en verse slaatjes verkocht. Als je wat wil bereiken, dan moet je er hard voor werken.” En dat heeft de ondernemer duidelijk geen windeieren gelegd!

Bron: Panorama, AD.nl | Beeld: NL Beeld, Patrick van Emst

Laatste nieuws