4 leuke tips voor je foute feestkleding

Zo kom je zo fout mogelijk voor de dag.

Hou jij wel van een feestje? Dan is het leuk om dit eens op een andere manier te doen dan normaal. Bijvoorbeeld met een fout feestje, waarbij je lekker kitsch gekleed gaat. Als je zo’n party wel ziet zitten, is het tijd voor het vinden van de perfecte outfit. Check deze vier handige tips om een foute look te creëren waarmee jij gegarandeerd de show steelt! 

1. Ga als fout personage

Een leuke outfit om tijdens het feestje in te shinen is dat van een fout personage. Denk bijvoorbeeld aan Barbie met een blonde pruik en knalroze jurk of een foute hippie in een overhemd met drukke prints en franjes en een felgekleurde flared jeans met wijd uitlopende pijpen. Een andere leuke outfit is een fout trainingspak uit New Kids.  

2. Zoek kleding die totaal niet bij elkaar past

Foute partykleding is het leukst als het totaal niet met elkaar matcht. Zoek dus items met felle kleuren en schreeuwerige prints die bij elkaar vloeken, zoals een rood bovenstuk met een roze onderstuk of een oranje top met een gouden broek. Kies ook voor lekker opvallende kledingstukken, bijvoorbeeld een jeans met wijd uitlopende pijpen of een bont overhemd met franjes. Je kan het zo gek maken als je zelf wilt, dus leef je lekker uit!  

3. Kies voor een matchende groeps-outfit

Ga je met vrienden of vriendinnen naar het feestje? Dan is het ook leuk om een matchende groeps outfit te dragen. Je kan bijvoorbeeld met de groep afspreken om allemaal een Teletubbie kostuum aan te trekken of om als The Avengers te gaan. Maak het in ieder geval zo fout mogelijk, zodat jij en je groepje de blikvangers van het feest worden! 

4. Draag foute party accessoires

Je outfit is natuurlijk niet compleet zonder foute party accessoires. Sterker nog, ze maken je look zelfs helemaal af! Met de juiste accessoires kan je je outfit namelijk nog net even wat fouter maken. En er is genoeg om uit te kiezen. Denk bijvoorbeeld aan een oversized zonnebril met een opzichtig montuur, een baard of snor en een wilde pruik.  

Je kan natuurlijk ook denken aan opvallende armbanden en kettingen en glow-in-the-dark accessoires om lekker mee op te vallen. Zorg er ook hier weer voor dat je accessoires totaal niet bij de rest van je outfit passen om extra kitsch op het feestje te verschijnen.

Dit artikel is in samenwerking met feestkleding365.nl tot stand gekomen.

Beeld: Unsplash

Laatste nieuws

harry philip

De ongekende gelijkenis tussen prins Philip en prins Harry

Een oude foto uit de jaren vijftig laat een bijzondere gelijkenis zijn.
elisabeth

Het succes van Elisabeth: ‘Ze overklast alle prinsessen die haar zijn voorgegaan’

Voor royalty-liefhebbers breken gouden tijden aan nu een nieuwe generatie prinsessen richting volwassenheid gaat.
fout kapper

Voorkom deze veelgemaakte fout bij de kapper

Je wil natuurlijk zo goed mogelijk geknipt worden..