Hoera: gravinfluencer Eloise blaast vandaag 21 kaarsjes uit!

Een zonnige verjaardag voor de enige gravinfluencer van ons land.

Koninklijk feest vandaag: Eloise van Oranje blaast maar liefst 21 kaarsjes uit. De gravinfluencer heeft afgelopen jaar een behoorlijke indruk achtergelaten op Nederland, en een feestje is dus wel op z’n plaats. 

Badpak-gate

Eloise timmert al een tijdje aan de weg als influencer, en dook onlangs zelfs op in het programma Het Perfecte Plaatje Op Reis. Niet echt de activiteiten die je zou bedenken bij een royal, maar daarom uiteraard wel extra leuk. Hoewel niet iedereen dat vindt, overigens. Royalty watcher Jeroen Snel deed nogal wat stof opwaaien toen Eloise voor het tv-programma in badpak verscheen. Hoewel Jeroen vindt dat ze het randje opzoekt en in het vervolg beter haar kleren aan kan houden, kreeg de gravin steun vanuit onverwachte hoek. Bekende Nederlanders waaronder Chantal janzen en Jan Versteegh (ja, echt!) trokken op social media een badpak aan om Eloise een hart onder de riem te steken.

Niet alleen half bekend Nederland steunde Eloise, ook moederlief Laurentien nam het voor haar op. “Ik vind dat ze het geweldig doet, ze zag er prachtig uit. Ik ben ontzettend fan van badpakken, en ik ben ook enorm fan van Eloise, en ik snap werkelijk niet waar we het hierover hebben”, zei ze eerder over de badpak-gate.

Volwassen

Afijn, vandaag hebben we het natuurlijk alleen over het feit dat Eloise 21 kaarsjes mag uitblazen en daarmee écht aan haar volwassen leven begint. Dat er nog maar vele influencerkiekjes op haar Instagram mogen verschijnen – óók in badpak. Van harte namens Beau Monde!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws