Herken jij haar? Zo zag Kim Feenstra er vroeger uit

Geen spat veranderd, wat ons betreft!

Ze mag zich een van de mooiste vrouwen van Nederland noemen, is een succesvol model en actrice én sinds kort een geweldige moeder: Kim Feenstra doet het allemaal. Maar nu ze zelf mama is geworden van een kleintje, vroegen we ons af: hoe zag Kim er zelf als jong meisje eigenlijk uit?

Carrière

In 2006 trok Kim Feenstra de stoute schoenen aan en gaf ze zich op voor Holland’s Next Top Model. En met succes, want aan het eind van het programma mocht ze zich de winnares noemen. Ondanks haar wilde haren die haar soms in de problemen brachten, bouwde de brunette een glansrijke carrière op en nam ze in 2018 – twaalf jaar na haar eigen deelname – zélf plaats in de jury van Holland’s Next Top Model.

Zoontje

Inmiddels doet Kim het wat rustiger aan, zeker nu ze moeder is geworden van een prachtig zoontje, Brooklyn. In de nieuwste Beau Monde vertelde ze vol trots over haar dreumes: “Het is het mooiste geschenk in mijn leven. Ik vertel Brooklyn elke avond voordat hij gaat slapen dat ik dankbaar ben dat ik zijn mama mag zijn.”

Toch gaf ze toe niet permanent op een roze wolk te zitten. “Wel geef ik eerlijk toe dat het soms best pittig is. Veel mensen voeden hun kind op zoals de maatschappij het van ze verwacht. Ik vind dat jij als ouder zijnde je eigen normen en waarden moet toepassen. Ik ben een gevoelsmens en ik kijk altijd naar hoe Brooklyn in zijn vel zit. Daar ga ik dan in mee. Ik geniet heel erg van hem, maar leer ook veel over mezelf”, aldus Kim.

Kim is natuurlijk een prachtige vrouw en we kunnen ons niet voorstellen dat dat vroeger anders was, maar omdat we toch té nieuwsgierig waren, zijn we de archieven ingedoken. Benieuwd hoe Kim er als jong meisje uitzag? Lees snel verder op de volgende pagina.

Laatste nieuws