Wow: zo zag Kim Feenstra er vroeger uit

Net zo prachtig als nu dus.

Kim Feenstra kennen we natuurlijk als het prachtige topmodel (en de nieuwste covergirl van Beau Monde, uiteraard). Maar hoe zag deze brunette er vroeger eigenlijk uit? We doken de archieven in.

Carrière

In 2006 trok Kim Feenstra de stoute schoenen aan en gaf ze zich op voor Holland’s Next Top Model. En met succes, want aan het eind van het programma mocht ze zich de winnares noemen. Ondanks haar wilde haren die haar soms in de problemen brachten, bouwde de brunette een glansrijke carrière op en nam ze in 2018 – twaalf jaar na haar eigen deelname – zélf plaats in de jury van Holland’s Next Top Model.

Zoontje

Inmiddels doet Kim het wat rustiger aan, zeker nu ze moeder is geworden van een prachtig zoontje, Brooklyn. In de nieuwste Beau Monde vertelde ze vol trots over haar dreumes: “Het is het mooiste geschenk in mijn leven. Ik vertel Brooklyn elke avond voordat hij gaat slapen dat ik dankbaar ben dat ik zijn mama mag zijn.”

Toch gaf ze toe niet permanent op een roze wolk te zitten. “Wel geef ik eerlijk toe dat het soms best pittig is. Veel mensen voeden hun kind op zoals de maatschappij het van ze verwacht. Ik vind dat jij als ouder zijnde je eigen normen en waarden moet toepassen. Ik ben een gevoelsmens en ik kijk altijd naar hoe Brooklyn in zijn vel zit. Daar ga ik dan in mee. Ik geniet heel erg van hem, maar leer ook veel over mezelf”, aldus Kim.

Kim is natuurlijk een prachtige vrouw en we kunnen ons niet voorstellen dat dat vroeger anders was, maar omdat we toch té nieuwsgierig waren, zijn we de archieven ingedoken.

Burgerlijk

In de nieuwste Beau Monde die woensdag 7 juni uitkwam, spraken we Kim ook over haar wilde haren. Die is ze misschien wel een beetje klaar, maar: “Ik ben ervan overtuigd dat ze over een tijdje wel weer aangroeien”, lachte ze. Met de komst van zoontje Brooklyn is er natuurlijk een hoop veranderd voor de Groningse schone. Zo vertelde ze dat ze heel andere geluksmomentjes beleeft nu ze moeder is. “Laatst gingen we samen een paastak optuigen en dan zie ik hoe gelukkig hij daar van wordt. Het zijn die kleine burgerlijke dingetjes waar ik tegenwoordig heel goed op ga. Wie had gedacht dat ik me zou vermaken met een paastak? Ik niet.”

Instagram-kiekjes

Naast alle beeldige modellenkiekjes die we op Kims Instagram-profiel voorbij zien komen, vangen we zo nu en dan ook een glimp op van haar zoontje. En dat schattige koppie deed ons natuurlijk meteen afvragen of-ie een beetje lijkt op Kim als jong meisje.

Het was even zoeken, maar dan heb je ook wat: een foto van Kim met haar moeder, op ongeveer dezelfde leeftijd als Brooklyn nu heeft. En, lijken ze een beetje?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im)

“Mijn beste vriendin toen ik nog een kind was en toen ik puber werd soms mijn grootste vijand”, schrijft ze over haar moeder. “Maar nu ik ouder ben en volwassen begrijp ik veel van haar meer dan ooit.”

En wat blijkt als we verder scrollen? Kim was op 13-jarige leeftijd al een model in de dop.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im)

“Ik ging nergens zonder mijn bucket hat”, schrijft ze bij de foto. “Al vroegen ze me 10x of ik ging vissen. Het was een fashion statement.” Als kleuter wist Kim het al: “Ik zei toen ik 5 was tegen mijn inmiddels overleden oma dat ik later beroemd zou worden.” En zo geschiedde!

Bron: Wikipedia, Beau Monde archief | Beeld: NL Beeld, Instagram @k2im

Laatste nieuws