Oeh la la: Kate en Wills delen zeldzame flirt bij Royal Ascot

Zo cheeky zien we de prins en prinses van Wales niet vaak.

Ze zijn inmiddels ruim twaalf jaar hartstikke gelukkig met elkaar, en héél soms vangen we als nieuwsgierige aagjes een kleine glimp op van de liefde tussen de prinselijke Waleses. Zoals afgelopen week bij de Royal Ascot, waar William en Kate een zeldzaam flirterig momentje met elkaar deelden.

Protocollen

Je hebt als royal verschillende dingen nodig. Een immer spontane glimlach, een handje dat altijd klaar is om te zwaaien en/of te schudden, en de nodige koninklijke pronkstukken uit de kledingkast en juwelenkist, bijvoorbeeld. Maar een goede dosis zelfbeheersing en kennis van etiquette is óók een absolute vereiste voor je je royal opwachting maakt.

Zo geldt bijvoorbeeld dat publiekelijk je liefde voor je partner tonen niet helemaal binnen de protocollen past. Laten we eerlijk wezen: we willen natuurlijk geen enkel stel elkaar zien aflebberen en plein public, maar als royal met een voorbeeldfunctie is dit al helemaal not done. Zelfs een casual arm om de schouder of een onschuldige wandeling hand-in-hand: je zult Wills en Kate er niet snel op betrappen.

Tikje

Toch zien we héél af en toe een kleine flirt over en weer tussen de Waleses. Zo betrapten scherpe kijkers het prinselijk paar afgelopen week op een cheeky momentje onderling. Zo stonden William en Kate klaar voor de uitreiking van de Commonwealth Cup, op dag vier van de Royal Ascot. En wat spotten we daar? De Princess of Wales die een subtiel tikje op de billen van haar man geeft. Oeh la la! Foto’s van het moment vind je hier.

Het is overigens niet de eerste keer dat Kate op exact deze manier haar liefde voor Wills kenbaar maakt. Eerder dit jaar deed de prinses namelijk exact hetzelfde op de loper bij de BAFTA Awards.

william kate flirt
Beeld: NL Beeld

Subtiel

Fans kunnen in elk geval geen genoeg krijgen van de zeldzame blijken van genegenheid tussen de twee. Over het algemeen hoeven we echter niet op PDA tussen de twee te rekenen, maar blijft het bij een lading verliefde blikken – zoals tijdens Garter Day. Kate straalde van oor tot oor toen ze haar liefde spotte tijdens de optocht van de Orde van de Kousenband. Die Kate houdt duidelijk van een man in een goede outfit: van moderne glamour tot riddermantel of klassieke morning coat. Wij snappen de prinses wel!

Bron: The Mirror | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws