Déze vrouw bezit een handtas ter waarde van een gemiddeld huis in Nederland

Je zou er maar per ongeluk rode wijn op morsen...

Zesduizend euro voor een classic Chanel-bag? Kunnen we begrijpen. Maar de waarde van een gemiddelde woning meedragen in één handtas? Dat gaat wel erg ver. Althans, niet voor Nita Ambani. Deze überrijke zakenvrouw uit India legt rustig een ruime vier ton neer voor een leuk accessoire.

Rijke dame

Even voorstellen: Nita Ambani is de ongekroonde koningin van India, en verdient haar centen als onderneemster (oké, en als echtgenote van de rijkste man van India). Ze woont in een paleis met 63 verdiepingen waarvan de waarde wordt geschat op zo’n 2 miljard dollar. Verder tot haar beschikking: een riante vloot met Rolls-Royces en privéjets, ongetwijfeld een rits dienstmeiden én uiteraard een rijkgevulde kledingkast. En die heeft madam onlangs uitgebreid.

Designer-items

Je kunt je voorstellen dat Nita’s walk-in closet is gevuld met de nodige designer-items. Maar één nieuw exemplaar is wel heel opvallend: de Neige Faubourg Birkin 20 White Matte Alligator. Voor de duidelijkheid: het gaat hier om een handtas van Hèrmes. En wel eentje van zo’n 450.000 dollar. Om een beetje een idee te geven van de prijs: voor een gemiddelde woning in Nederland wordt om en nabij hetzelfde bedrag betaald.

Waar Nita dus absoluut geen moeite lijkt te hebben om zo nu en dan de boodschappen bij de meest chique modehuizen ter wereld te doen, doet manlief Mukesh Ambani het al een stuk zuiniger aan. De miljardair houdt het op gebied van accessoires hooguit bij een Rolex-horloge van ‘slechts’ 8500 euro.

Bron: Nouveau | Beeld: Instagram @nitamukeshambanioffical

Laatste nieuws

harry philip

De ongekende gelijkenis tussen prins Philip en prins Harry

Een oude foto uit de jaren vijftig laat een bijzondere gelijkenis zijn.
elisabeth

Het succes van Elisabeth: ‘Ze overklast alle prinsessen die haar zijn voorgegaan’

Voor royalty-liefhebbers breken gouden tijden aan nu een nieuwe generatie prinsessen richting volwassenheid gaat.
fout kapper

Voorkom deze veelgemaakte fout bij de kapper

Je wil natuurlijk zo goed mogelijk geknipt worden..