Awh: zo zag Gooische Moeder Kimberly Bosman er als klein meisje uit

Spoiler: ze is geen spat veranderd!

Nadat Kimberly Bosman afgelopen seizoen terugkeerde in Echte Gooische Moeders, kunnen we het erover eens zijn dat we toch écht niet meer zonder haar kunnen in de realityserie. Maar hoe zag de knappe brunette er vroeger eigenlijk uit?

Echte Gooische

Kimberly Bosman maakte haar televisiedebuut in 2008, toen ze in Echte Gooische Meisjes samen met Bo, Florine, Pauline en Leslie werd gevolgd in haar natuurlijke habitat – oftewel: in ’t Gooi. De serie over het leven van de meiden – waarin luxe auto’s, designerkleding en dure tripjes naar Côte d’Azur geen uitzondering zijn – bleek een groot succes, want ruim een jaar later konden kijkers genieten van een tweede deel.

Daarna was het een tijdje stil onder de Gooische dames – tot ruim twee jaar geleden, toen Videoland met de serie Echte Gooische Moeders kwam. Hetzelfde concept als zo’n twaalf jaar geleden, maar dit keer volgen we het wel en wee van het moederschap.

Afwezig

Hoewel we met de komst van de geüpgradede versie van de serie blij waren weer te kunnen genieten van de goedlachse Gooische, keerde Kimberly helaas niet terug in het tweede seizoen. Toen het nieuws naar buiten kwam dat ze niet terug zou keren voor een nieuw seizoen Echte Gooische Moeders, legde ze uit dat ze het gewoonweg te druk had met andere dingen. En hoewel dat ergens ook zeker klopte, zat de echte reden nog een beetje dieper dan de moeder iedereen liet denken. Zo onthulde ze later in Realitea dat haar ouders tegelijkertijd ziek werden. “Dat was ernstig”, aldus Kimberly. “Ik had er geen tijd voor om op camera te zijn en leuke dingen te doen, terwijl het thuis heel slecht ging.”

Gelukkig gaat het nu een stuk beter met de ouders van Kimberly, waardoor we weer volop van de Gooische moeder konden genieten in het populaire programma. “Ik stond er weer voor open. Ze zijn allebei gezond”, liet ze weten.

Benieuwd hoe Kimberly er vroeger uitzag? Klik dan door naar de volgende pagina!

Laatste nieuws