Uit de oude doos: zo zag Margot Robbie er vroeger uit

Herken jij haar?

Na een flink aantal rollen in succesvolle films en series kreeg Margot Robbie onlangs dé rol die haar op het lijf geschreven is: die van Barbie. Met Margots looks konden we ons geen betere actrice voorstellen om deze iconische rol te vertolken, maar hoe zag ze er vroeger eigenlijk uit? We doken de archieven in.

Derde keus

Sinds Margot Robbie de rol van Barbie op zich heeft genomen in de langverwachte film, zien we haar letterlijk als Barbie herself. Toch bleek zij niet de eerste keus van regisseur Greta Gerwig. Er waren twee andere dames die in eerste instantie de iconische rol zouden vertolken. Zowel Amy Schumer als Anne Hathaway werden eerder gecast als Barbie, maar vanwege drukke agenda’s ging dat feest voor beide actrices niet door.

We kunnen het ons haast niet voorstellen, maar de pijlen waren dus niet direct op Margot gericht. Desondanks bleek ze een uitstekende keuze voor de iconische Barbie-rol. Lange benen, check, blonde lokken, check en een perfecte tandpastareclame-lach: check.

Barbie looks

Dat de rol van Barbie haar op het lijf geschreven is, lijkt Margot zelf ook wel te begrijpen. De opnames voor de film zijn uiteraard allang geweest, maar de blondine lijkt voorlopig nog niet uit haar rol te willen kruipen. Op de roze loper verschijnt ze in de één na de andere fashionable outfit die haar doet lijken op een levensechte Barbiepop. En uiteraard staat het de blondine beeldig.

Dat Margot Robbie de looks heeft om Barbie te kunnen spelen, moge duidelijk zijn. Maar hoe zag de actrice er vroeger eigenlijk uit? Je ziet het op de volgende pagina!

Laatste nieuws