De rol van Ken zou bijna eerst door déze acteurs gespeeld worden

Ook Ryan was niet bepaald eerste keus, zo blijkt.

Sinds Ryan Gosling de rol van Ken op zich heeft genomen in de langverwachte Barbie-film, kunnen we ons niemand anders meer indenken als de iconische pop. Maar wat blijkt? Net als bij Margot Robbie, waren de pijlen niet vanaf het begin (alleen) op hem gericht. Er waren drie andere acteurs die vriendelijk hebben bedankt voor de rol.

Ken’s rol

We kunnen ons natuurlijk niet meer voorstellen dat Ken door iemand anders wordt gespeeld dan door Ryan Goslingnon? Toch was de acteur niet bepaald de eerste keus voor de rol van Ken.

Volgens de casting directors van de film waren er namelijk heel veel acteurs die de rol van Ken op zich zouden kunnen nemen. Niemand minder dan Bowen Yang, Dan Lev én Ben Platt hadden ook een hele grote kans om uiteindelijk in de rol van Ken te kruipen.

 

Rol afslaan

Het drietal acteurs die in eerste instantie in aanmerking zouden komen voor de rol, waren stuk voor stuk tijdens de opnames van de Barbie-film in Londen aan het filmen, waardoor ze de rol helaas moesten afslaan. En dat ze dat jammer vonden is een ding wat in ieder geval zeker is.

They were, I’m not kidding, really bummed they couldn’t do it“, liet casting director Allison Jones weten aan Vanity Fair.

Perfecte Barbie en Ken

Ryan Gosling valt dus – net als zijn co-star Margot Robbie – niet bij de eerste keuzes van de casting directors. Vinden we dat erg? Totáál niet. We kunnen ons dan ook maar moeilijk inbeelden dat de twee niet in de Barbie-film zouden spelen. Want eerlijk is eerlijk: de twee zijn dé perfecte Barbie en Ken, right?

Bron: Grazia, NSMBL | Beeld: Barbie, NL Beeld

Laatste nieuws