Spaanse royals naar Barbie-film in Palma

Een gezellig uitje met de hele fam!

Uit de jaarlijkse zomerse kiekjes van de Spaanse royals, kunnen we zien dat de zomervakantie is begonnen. De royal família vertoeft momenteel op het Spaanse eiland Mallorca. Met het hele gezin hebben ze gisteravond een gezellig uitstapje gemaakt: naar de Barbie-film!

Barbie

Tijdens een privé vakantie op Mallorca genoten koning Felipe, koningin Letizia, hun dochters prinses Leonor en infanta Sofía én koningin Sofía van een avondje uit. Met z’n vijven bezochten ze dé populaire Barbie-film in de bioscoop in de hoofdstad van het eiland. Met de jonge prinsessen in het Barbie-roze gekleed, paradeert Felipe als enige man trots met z’n dames.

La família was van top tot teen gestyled voor het avondje uit en kwamen met een glimlach naar buiten – wat een gezelligheid!

Beeld: NL Beeld

Outfits

Bij zo’n gezellig uitje naar de bioscoop, moeten de royals natuurlijk wel goed voor de dag komen – en aan hun outfits ligt het in ieder geval niet. De altijd goed gestylde Leti droeg een blauwe broek met een TCN-shirt en haar bijpassende beige-kleurige Ria Menorca‘s. Daarbij bungelde een Ansa per Ansa-tas om haar schouder en droeg ze haar bekende Coreterno-ring.

Prinses Leonor droeg een prachtige roze Sfera geplooide midi-jurk met een Adolfo Dominquez-tas en haar Mint & Rose espadrilles met sleehak.

Infanta Sofía had een jurk van Indi & Cold met een zomers printje en matchende Alhamas-espadrilles aan. Koningin Sofía droeg een koraalkleurige jurk met avarcas van Ria Menorca en daarbij een tas van Audali. Schitterend!

Bron: UFO No More | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws