A-ha: dit is de bekende vrouw van acteur Daan Schuurmans!

Wow!

Nederland kent een indrukwekkend aantal filmtalenten, waaronder natúúrlijk Daan Schuurmans. Waar hij vroeger een regelrechte heartthrob was, die de muren van menig tienerkamer sierde, is hij anno nu al jarenlang gelukkig getrouwd. En wat blijkt? Ook zijn vrouw heeft een heel bekend gezicht!

Costa!

De Rotterdammer Daniël Adrianus Augustinus Schuurmans ziet in januari 1972 het levenslicht, en over de jaren studeert hij onder meer aan de Toneelacademie Maastricht, en later aan de Toneelschool Amsterdam. Daan heeft één duidelijk doel, en dat is stralen op het witte doek.

Dat lukt hem, en hóe! Zo verovert hij in één klap het hele land met z’n rol als Rens, in de populaire film Costa!. Uiteraard keert Rens ook in de gelijknamige serie terug, maar niet als hoofdpersonage. Z’n rol in de populaire film over proppers aan de Spaanse kust levert hem naast nationale bekendheid ook onder meer een Hitkrant-award op. We kennen bijna allemaal wel iemand die vroeger een foto van de acteur aan de muur hadden hangen, nietwaar?

Zware periode

Vlak na zijn rol in Costa! straalt Daan ook nog op het witte doek in onder andere Phileine zegt sorry, en speelt hij in 2007 temidden van een absolute sterrencast in Alles is Liefde. In gesprek met Jan onthulde Daan dat hij zich zelf nauwelijks raad wist met deze plotselinge golf van aandacht. “Ik was er beroerd aan toe. Ik was in korte tijd een soort tieneridool geworden en ik vond dat die bekendheid helemaal niet in verhouding stond tot de kwaliteit van het werk dat ik geleverd had”, aldus Daan.

Gelukkig was daar één lichtpuntje: de vonk slaat namelijk op de set van het toneelstuk Closer over met de dame die hem nu nog altijd bijzonder gelukkig maakt. Benieuwd wie dit is? Kijk dan snel op de volgende pagina!

Laatste nieuws