Waan je als een echte prinses in het vernieuwde koninklijke Disneyland Hotel

Leef voor even het leven van een échte prinses.

Ben jij net zo’n groot fan van Disneyland als de Beau Monde-redactie? Dan hebben wij supergoed nieuws voor je! In een koninkrijk hier niet zo ver vandaan, heropent Disneyland Parijs namelijk de deuren van het sprookjesachtige Disneyland Hotel!

Heropening

Hoffelijk nieuws voor de échte prinsessen onder ons: Disneyland Parijs heeft recent gedeeld dat de deuren van hét iconische 5 sterrenhotel op 25 januari 2024 heropenen. De hele binnenkant van het hotel heeft een grote transformatie ondergaan, waardoor de toekomstige gasten nu een heel nieuw luxe concept zullen ervaren, wat volledig verweven is met klassieke en nieuwe koninklijke Disney Figuren.

“Dit is het begin van een nieuw hoofdstuk voor Disneyland Parijs. We blijven een van de leiders in de Europese toeristische industrie met onze unieke mix van enerverende storytelling en gastvrijheid van wereldklasse“, zei Natacha Rafalski. “We zijn blij om het vernieuwde Disneyland Hotel te onthullen, een unieke 5-sterren ervaring die Disney’s geliefde royalty en storytelling viert. We blijven ons inzetten voor innovatie en ongeëvenaarde gastervaringen en we kijken ernaar uit om gasten te verwelkomen in een van de meest immersieve hotels in Europa.”

Als een prinses door het hotel wanen

Wil jij je dus een keer als een échte prinses door het vernieuwde koninklijke Disney Hotel wanen? Dat kan! Het team van Walt Disney Imagineering Paris heeft hun creativiteit de vrije loop gelaten, waardoor de expertise van de beste Europese leveranciers en ambachtslieden, een unieke, pakkende ervaring hebben ontwikkeld als eerbetoon aan zowel de koninklijke verhalen van Disney, als bekende Europese monumenten zoals Le Château de Versailles of Kasteel Neuschwanstein.

Het gloednieuwe ontwerp is letterlijk in álles terug te zien: van de lobby tot de restaurants, en van de bar en lounges tot de kamers. Ook is er een uniek entertainmentprogramma die de gasten verrast en ze – samen met Mickey, Minnie en hun vrienden – herinneringen geeft voor in de koninklijke boeken.

Disney storytelling

Alle 487 kamers en suites346 Superior kamers, 82 Deluxe kamers, 41 Castle Club kamers, 16 Signature Suites, 1 Princely Suite en 1 Royal Suite zijn helemaal vernieuwd en ontworpen met een elegante sfeer en modern comfort en luxe voorzieningen. Maar wees niet bang dat de feeling van Disney daarmee ook helemaal verdwenen is. De eeuwenoude traditie van Disney storytelling is namelijk terug te vinden in álle kamers en suites, van kunstwerken en subtiele accenten die de koninklijke verhalen van Walt Disney Animation Studios vieren tot de laatste details.

Het Disneyland Hotel opent op 25 januari 2024 opnieuw de deuren. Reserveringen kunnen vanaf nu gemaakt worden op www.disneylandparis.com

Beeld: Disneyland Paris

Laatste nieuws