Royals van Monaco duiken op in Disneyland: ‘Het was ongelooflijk’

Dit is de favoriete attractie van de familie.

Mickey meets Monaco! Disney World Florida heeft onlangs koninklijke bezoekers mogen ontvangen in het wereldberoemde pretpark. We zijn benieuwd: wat was hun favoriete attractie?

Disney World

Media onthulden dat de prinselijke familie van Monaco rond het begin van het nieuwe jaar wat privé-tijd doorbracht in Florida, waaronder een bezoek aan Disney World in de buurt van Orlando. Het bezoek aan het beroemde pretpark zouden ze gecombineerd hebben met de officiële taken die de Soevereine Prins en Prinses in de Verenigde Staten vervulden. Een werk-tripje dat de tweeling, prins Jacques en prinses Gabriella, vast niet erg gevonden heeft! Het is immers de droom van elk kind, ook als je zelf in een paleis woont.

Favoriete attractie

We zijn natuurlijk reuze benieuwd welke attractie het meest in de smaak is gevallen bij de koninklijke familie. Prins Albert onthult dat zijn kinderen het meest genoten hebben van de Avatar-rit, gelegen in het Animal Kingdom-gedeelte van Disney World. De prins vertelt: “We hielden allemaal echt van de Avatar-rit. Die is ongelooflijk.” Ook zou de familie de meest iconische personages van Disney, Mickey en Minnie Mouse, hebben ontmoet en met hen hebben geposeerd voor het kasteel van Assepoester.

Onvergetelijke ervaring

Al met al een reis die veel lijkt op die van talloze andere families, en die ongetwijfeld in het geheugen van de jonge prins en prinses gegrift zal blijven als een van de meest magische momenten uit hun jeugd. Ze mogen zelf dan wel een prins en prinses zijn, ook als real life royal blijft het leuk om kennis te maken met sprookjesfiguren. Het is echter niet de eerste keer dat de tweeling zich onderdompelt in de wereld van magie: in het voorjaar van 2022 bezochten ze Disneyland Parijs, waar ze volgens bronnen vooral genoten hebben van Autopia, RC Racer, Space Mountain en Tower of Terror – stuk voor stuk klassiekers.

In de buurt

Begin januari tweette de burgemeester van Fort Lauderdale foto’s van prins Albert en prinses Charlene, die deelnamen aan de inhuldiging van het nieuwe watercentrum van de stad.

Dit is een van de thema’s die voormalig Olympisch zwemster Charlene het dichtst aan het hart ligt. Haar gelijknamige stichting zet zich over de hele wereld in om lessen te organiseren om kinderen te leren zwemmen. Een vaardigheid die elk jaar duizenden levens kan redden, aangezien verdrinking wereldwijd een van de belangrijkste doodsoorzaken is bij kinderen onder de tien jaar.

Bron: Royalcentral | Beeld: NL Beeld/ Brunopress

Laatste nieuws