De weekendtips van Beau Monde

Fijn weekend!

We nazomeren nog even lekker door – tussen de buien in, in elk geval. Beau Monde tipt weer allerlei leuks om je dit weekend mee te vermaken.

Borrelen op het terras

De herfst is officieel aangebroken en dit weekend belooft het vrij lekker herfstweer te worden – oké, met hier en daar een regenbui. Onze tip voor het weekend: het (overdekte) terras op. En wil je zeker zijn van een fijne terrasbeleving? Bezoek dan een van de drie beste terrassen van Nederland. Afgelopen week schopten Paviljoen Het Strandhuys, Brasserie de Zeester en Eetcafé Blik & Burgers het tot de top drie in de lijst ‘Hét Lipton Terras van 2023‘.

Waar:
Paviljoen Het Strandhuys in Bergen op Zoom, Brasserie de Zeester in Scherpenisse en Eetcafé Blik & Burgers in Zeist.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Het Strandhuys (@het_strandhuys)

Laat je haar stylen door ghd

Een good hair day willen we toch allemaal? ghd – inderdaad, kort voor good hair day – wil je er graag mee helpen. Het haarstylingtoolsmerk opende onlangs een pop-up in de Bijenkorf in Den Haag. Hier kunnen mensen kennis maken met het populaire Britse label en meteen hun lokken onder handen laten nemen door een professional. Met name de duet styler is een favoriet – deze tool is de eerste 2-in-1 heteluchtstyler die het haar tegelijkertijd droogt én in model brengt zonder hitteschade. O, extra leuk: een demonstratie in de pop-up is gratis.

Wanneer:
Tot en met 31 september.

Waar:
De Bijenkorf | Wagenstraat 32, Den Haag.

Red Bull Stalen Ros

Dit weekend is het tijd voor de allereerste editie van de Red Bull Stalen Ros in Den Haag. Een knotsgekke fiets race op het water met een oud-Hollands tintje. Het belooft een kleurrijk en creatief spektakel te worden, waar veertig duo’s – waaronder 18 bekende content creators als Jesse Hoefnagels en Isadee Jansen – op zelfontworpen fietsen over een uitdagend parcours vol oud-Hollandse obstakels racen! Het lot van de deelnemers (droog of nat) ligt in de handen van de jury. Spannend!

Wanneer:

Zaterdag 23 september van 11.00 tot 18.00 uur.

Waar:

Prinsessengracht | Den Haag.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Red Bull Netherlands (@redbullned)

Scoor een ijsje bij de Miuz Gelato pop-up

Kijk je uit naar een milde herfst en hoop je nog lekker te kunnen nazomeren? Dan doe je dat natuurlijk met een ijsje in de hand. Wie een echt lekker gelato wil scoren zit dan bij Miuz goed. En dit ijs is nu nog makkelijker te bemachtigen. Hotel INNsiDE by Meliá parkeerde namelijk een superleuke pop-up ijsfiets pal voor het hotel. Ben je dit weekend dus toevallig in de buurt van de Zuidas? Maak dan zeker een stop voor een verkoelende snack.

Wanneer:
Tot en met 31 september.

Waar:
INNSiDE by Meliá | Eduard van Beinumstraat 40, Amsterdam.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Miuz Gelato Artigianale (@miuzgelato)

Bezoek het Low Food Festival

Foodfestivals zijn niet alleen een ding in de zomer. Ook in de herfst kun je genieten van culinaire festivals. Dit weekend vindt dan ook het Low Food Festival plaats in Amsterdam. Het festival richt zich op kookliefhebbers. Zo kunnen zij tijdens Low Food leren van bekende (sterren)chefs en food professionals uit binnen- en buitenland. Je volgt er culinaire kookworkshops en kunt deelnemen aan fijne proeverijen. Ook is er de mogelijkheid om talks te volgen over food fotografie!

Wanneer:
Van 22 tot en met 24 september.

Waar:
Wils Bakery Cafe en Wils Restaurant | Amsterdam.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Move Amsterdam (@move.amsterdam)

Kijktips

Zoals we inmiddels van streamingdiensten gewend zijn, is het aanbod ook de afgelopen week weer gespekt. Netflix breidde diens aanbod uit met de populaire serie Band of Brothers en de actiefilm 65. Op Disney+ kun je nu het eerste seizoen van Irrésistible streamen en op HBO Max kun je Verliefd op Ibiza en de documentaire Donyale Luna: Supermodel zien. Ten slot kun je op Videoland nu The Ice Road en Second Act bekijken.

Bron: Marie Claire | Beeld: NL Beeld, Instagram 

Laatste nieuws