Jack Brooksbank eert zonen op wel heel bijzondere wijze

Hij verandert de naam van zijn bedrijf in de initialen van zijn kroost.

Jack Brooksbank, die we natuurlijk kennen als de man van prinses Eugenie, heeft aangekondigd dat hij de naam van zijn bedrijf heeft veranderd om zijn twee zoons te eren. De jongens hebben vanaf nu nóg een bijzonder plekje in zijn leven.

Troste ouders

In 2018 werd bekend dat Eugenie – na zeven jaar relatie, welteverstaan – ten huwelijk was gevraagd door haar grote liefde Jack. Op 12 oktober datzelfde jaar gaven Eugenie en Jack elkaar het jawoord, en nog geen drie jaar later verwelkomden zij hun eerste kindje: August Philip Hawke Brooksbank. Een mond vol voor zo’n klein ventje, maar natuurlijk heeft dat een goede reden. De kleine man is vernoemd naar zijn overgrootvader, prins Philip, en een van zijn vaderlijke voorouders, dominee Edward Hawke Brooksbank.

Afgelopen juni kwam het heugelijke nieuws naar buiten dat de tweede zoon van het stel geboren is. Op Instagram deelde Eugenie toen dat de kleine spruit de naam Ernest George Ronnie Brooksbank heeft gekregen en dat-ie is geboren op 30 mei. “Hij is vernoemd naar zijn over-over-over-over-grootvader George, zijn grootvader George en mijn grootvader Ronald.”

Naamswijziging bedrijf

Behalve de leuke Instagram kiekjes die het stel regelmatig plaatst, maakt Jack nu wel een heel bijzonder gebaar naar zijn twee zoons. De echtgenoot van prinses Eugenie heeft namelijk aangekondigd dat hij de naam van zijn drankbedrijf heeft veranderd om zijn zoons te eren. Het bedrijf heet nu AEB Consultants Ltd, waarbij de initialen staan ​​voor de namen van zijn twee jongens August en Ernest.

Om zich nog meer te tonen als family man – en dat is-ie – heeft Jack ook zijn moeder Nicola Newton aangesteld als een directeur van het bedrijf. De Daily Mail meldt dat een woordvoerder van Brooksbank de stap bevestigde en zei: ”Jack is verheugd zijn moeder aan boord te hebben. Zij verzorgt alle backoffice ondersteuning.”

De naamswijziging van het bedrijf van Brooksbank weerspiegelt een bredere zakelijke onderneming. Het is sinds kort een adviesbureau gespecialiseerd in vrijetijdsbesteding en horeca, maar wordt momenteel omschreven als groothandel in wijn, bier, sterke drank en andere alcoholische dranken. Hoe schattig de naamsverandering ook is, zijn August en Ernest wel zo ongeveer de allerjongste personen ever die verwikkeld zijn in een alcoholische business. Ach, je bent een royal of je bent ’t niet!

Bron: Tatler | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws