Aha: om deze reden heeft Charlene haar Instagram-account verwijderd

Het heeft alles met haar gezinssituatie te maken.

Prinses Charlene verraste ons vorige maand toen haar Instagram-account ineens in geen velden of wegen meer te bekennen was. Er werd flink gespeculeerd over waarom de Hare Doorluchtige Hoogheid haar leven niet meer wil delen op social media, maar nu komen we achter de échte reden van haar vertrek van het platform.

Van de aardbodem verdwenen

Waar Charlene haar volgers voorheen regelmatig een kijkje in haar leven gaf op Instagram, was het de afgelopen tijd na het verwijderen van haar profiel helemaal stil. Niets mis met wat quality time uiteraard, maar we kregen geen aankondiging, afscheid, niets…

Men vroeg zich natuurlijk massaal af waarom Charlenes account ineens van de aardbodem is verdwenen. Omdat het nog onduidelijk was wie het account heeft verwijderd en waarom, begon de geruchtenmolen natuurlijk weer overuren te draaien. Vers in het geheugen was namelijk nog het incident van vorig jaar, toen het koningshuis besloot tijdelijk het Instagram-profiel van de prinses over te nemen. Ook heeft het – hoe kan het ook anders – geleid tot speculaties over de staat van haar huwelijk met prins Albert.

Reden van haar vertrek

We komen er nu, een dikke maand na haar vertrek van de gram alsnog achter waarom we Charlenes leven niet meer kunnen volgen. Ze vertelt erover in een interview met het Zuid-Afrikaanse News24. De prinses maakt duidelijk dat de reden simpel is: haar kinderen worden ouder en ze wil hun privacy beschermen. Ze wil de tweeling naar eigen zeggen weghouden van de ‘druk’ van het leven in de openbaarheid.

Charlene gaat verderop in het interview ook nog even in op de geruchten over spanningen tussen haar en prins Albert. Ze ontkent dat er ook maar iets van waar is en vertelt: “Ik vind de geruchten over mijn huwelijk vermoeiend en uitputtend.” Duidelijk!

Bron: Hello! Magazine, Beau Monde archief | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws