Back to blonde: Charlene heeft haar lichte lokken weer terug

De prinses gaat voorlopig weer door het leven als blondine.

Waar we Charlene langere tijd kenden als de prinses met het platinablonde kapsel, verruilde ze haar lichte lokken begin van deze lente voor een bruine coupe. Maar omdat die switch alweer een paar maanden geleden is, vond Char het kennelijk weer tijd voor een nieuwe look. En dus verscheen ze dit weekend geblondeerd en wel op een dansfeest voor Monegaskische ouderen.

Up and running

Of het is om de scheidingsgeruchten over haar en Albert te ontkrachten of gewoon omdat ze weer zin heeft om de hardwerkende prinses uit te hangen weten we niet, maar steeds vaker verschijnt Charlene op allerhande events om haar handen uit de mouwen te steken. Even leek ze van de radar, maar inmiddels is de prinses weer helemaal up and running. Zo verscheen ze afgelopen zondag op een waar Monegaskisch dansfeest.

Nieuwe outfit

Budget looks à la royal collega Letizia zijn niets voor Charlene, dat weten we inmiddels. In plaats daarvan gaat Hare Doorluchtige Hoogheid liever voor prijzige items van high-end fashion-merken. Ook dit weekend showde Char een vers geshopte outfit van de kostbaardere labels. Op een zwarte midi-rok van haar lievelingsmerk Akris droeg de prinses een asymmetrische top van The Row. Samen met de Bottega-clutch een outfit van zo’n 7000 piek – en dan hebben we het koninklijke schoeisel nog niet eens meegerekend – maar we geven toe: het staat Charlene weer beeldig.

Terug naar blond

Deze keer bleef het echter niet bij alleen een nieuwe outfit. Charlene heeft haar bruine coupe vaarwel gekust en gaat weer door het leven als blondine. We moeten ook zeggen dat er tijdens het werkbezoek zondag wel erg vrolijk aan toe ging voor haar doen: er kon af en toe zowaar een oprecht lachje vanaf. Zal er in het gezegde blondes have more fun dan toch een kern van waarheid zitten?

Bron: Instagram @royalfashionpolice, UFO No More | Beeld: NL Beeld, Instagram @palaisprincierdemonaco

Laatste nieuws