Charlene zwaait blonde coupe vaarwel

Gaat Charlene binnenkort door het leven als brunette?

We kennen haar natuurlijk als de platinablonde prinses aan de zijde van prins Albert. Maar stukje bij beetje heeft Charlene haar lichte lokken steeds meer ingeruild voor een meer donkere coupe. Deze week leek de doorluchtige majesteit een volgende stap te hebben genomen in haar haartransformatie.

Blondine

We zijn natuurlijk al wat kapsels van Charlene gewend. Van de lange lichtblonde lokken tot een opgeschoren caramelkleurige coupe – er is geen enkele prinses anno nu die zoveel risico’s heeft genomen met de koninklijke coupe.

Inmiddels is Charlene alweer een poosje voorzien van haar bekende blonde pixie cut. Kort en pittig maar dan met een tikje royal elegance erover, zeg maar. De hoogheid lijkt nu echter ook alweer verveeld te zijn van deze look, en verscheen deze week met een flink donkerdere coupe.

charlene
Beeld: NL Beeld / BrunoPress

Frosted plukjes

Waar de prinses over de afgelopen maanden al steeds meer donkere tinten in haar kapsel liet terugkomen, lijkt Char nu definitief op weg te zijn naar een donkerbruine coupe in plaats van haar bekende blonde lokken. Over de maanden heen is de verandering zo subtiel dat het bijna onopgemerkt is gegaan. Kijkt u maar mee:

We zien een duidelijke tendens in de coupe van Charlene: blond is out, en over niet al te lange tijd gaat Hare Doorluchtige Hoogheid waarschijnlijk volledig als brunette door het leven. Of zou zij, helemaal in lijn met de Y2K-trends anno nu, kiezen voor een donkere coupe met frosted tips?

Hoe dan ook ziet Charlene er prachtig uit – en een prinses die niet bang is om risico’s te nemen met haar uiterlijk? Dat kunnen we natuurlijk alleen maar toejuichen!

Bron: Beau Monde archief | Beeld: NL Beeld / BrunoPress

Laatste nieuws