Albert en Charlene slaan terug: ‘Het zijn leugens!’

'De geruchten kwetsen me', aldus de prins.

Nu de geruchtenmolen weer overuren draait over Albert en Charlene, spreken de prins én prinses zich eindelijk uit. Naar verluidt zouden de twee alleen nog samen zijn voor de bühne en apart van elkaar leven. Toch zit de steel volgens de twee héél anders in de vork.

Geruchtenmolens

Na maandenlange stilte heeft Charlene zich eindelijk uitgelaten over de geruchten in de Monegaskische media over haar en haar man. Volgens de media zouden er ‘spanningen’ zijn tussen de twee en zouden ze niet eens meer samenwonen. Maar wat is waar?

Klinkklare onzin

Een huis in Zwitserland, hier en daar een verschijning maken op officiële gelegenheden, en haar kinderen af en toe laten overvliegen naar haar stekkie, volgens Charlene is dit allemaal klinkklare onzin. Ook prins Albert verdedigde hun huwelijk in de Italiaanse media.

“Charlene is altijd aan mijn zijde. Ik begrijp alle geruchten niet, ze kwetsen me. Het feit dat ze (Charlene, red.) in Zwitserland woont en afspraken maakt om ons te zien zijn leugens”, zo vertelde hij.

Sereen en gelukkig

De prinses kampte de afgelopen jaren met flinke gezondheidsproblemen, maar inmiddels gaat het stukken beter met haar. Zo vertelt ze aan Monaco Matin dat ze zich weer goed voelt, meer energie heeft en zich sterker voelt. Ook vertelt ze dat ze in de zomervakantie van de tweeling drie weken hebben vertoefd op het prachtige Costa Rica. Naar eigen zeggen voelde ze zich na die familievakantie ‘sereen en gelukkig’.

Het is in ieder geval duidelijk dat een relatie voor de bühne allesbehalve waar is!

Bron: Mirror | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws

harry philip

De ongekende gelijkenis tussen prins Philip en prins Harry

Een oude foto uit de jaren vijftig laat een bijzondere gelijkenis zijn.
elisabeth

Het succes van Elisabeth: ‘Ze overklast alle prinsessen die haar zijn voorgegaan’

Voor royalty-liefhebbers breken gouden tijden aan nu een nieuwe generatie prinsessen richting volwassenheid gaat.
fout kapper

Voorkom deze veelgemaakte fout bij de kapper

Je wil natuurlijk zo goed mogelijk geknipt worden..