Charlene laat verstek gaan op bijzondere dag voor Albert

Dit keer geen juichende prins langs de lijn.

Ze verscheen afgelopen maandag met bijzonder weinig bombarie in één enkel kiekje voor het goede doel, maar verder is het inmiddels al bijna drie weken stil rondom Hare Doorluchtige Hoogheid, prinses Charlene. Zo ook gisteren, toen Albert in zijn uppie verscheen in de Royal Box bij Wimbledon – op een dag die nog wel zo speciaal voor hem is.

Wimbledon

Zoals het een beetje royal betaamt, zijn ook de Monegasken fervent tennis-fans. Zo zagen we Albert en Charlene eerder dit jaar nog langs de lijn bij een gezinsuitje naar een tennistoernooi, waar Zijne Doorluchtige Hoogheid juichend en brullend werd gespot in de prominentenbox.

Gisteren kwam Albert opdagen bij Wimbledon, waar hij z’n nette pak combineerde met een hoedje in de kleuren van het legendarische tennistoernooi. Tja, je bent superfan of je bent het niet, natuurlijk. Dit keer hield hij z’n gezicht wel in de plooi – wellicht omdat Queen Camilla slechts één plekje bij hem vandaan zat? Een beetje decorum is dan geboden, natuurlijk.

Solo

Of wellicht had Albert niet zo’n zin om uit z’n dak te gaan zonder z’n grote liefde aan zijn zijde. Opnieuw kwam prinses Charlene namelijk niet opdagen. En dat terwijl het een vrij bijzondere dag was voor manlief!

Gisteren was het namelijk exact achttien jaren geleden dat Albert het eerste deel van zijn kroningsceremonie onderging. Een flinke mijlpaal natuurlijk, waarvan je wellicht zou verwachten dat de prins ‘m doorbrengt met zijn gezinnetje – of toch in elk geval met Charlene.

Helemáál alleen was de prins overigens niet. Bij het toernooi kwam hij namelijk opdagen met Melanie-Antoinette de Massy – een nichtje van Albert die tevens bijzonder hecht is met Charlene zelf.

Viering

Wie weet: wellicht bewaart het prinselijk paar de feestelijkheden voor november. Dan is het namelijk achttien jaar geleden dat Albert officieel werd ingezegend op de troon. Afijn: we weten natuurlijk dat de Monegasken niet vies zijn van een feestje of twee, dus het had ons ook niets verbaasd als ze deze gelegenheid toch op beide dagen luister bij hadden gezet.

Wij wachten geduldig af tot november – en duimen voor een feestelijke verschijning van Charlene.

Bron: The Daily Mail | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws