Zien: Prins Albert gaat uit z’n dak tijdens gezinsuitje

Zo zien we Albert niet vaak!

We weten dat onze eigen Willem-Alexander soms maar moeilijk zijn enthousiasme in toom kan houden tijdens sportwedstrijden. Maar prins Albert bleek dit weekend ook één bom energie te zijn bij de grote finale van een internationaal tennistoernooi.

Royal box

Het blijft een favoriet tijdverdrijf van de royals: beetje vanuit de prominentenbox toekijken hoe tennissers van topniveau de strijd met elkaar aangaan. Zo zijn er elk jaar zijn bij Wimbledon wel enkele Windsors en andere koninklijke contacten te spotten.

Dit weekend vond in Monaco de grote finale plaats van de Monte-Carlo Masters. Hier kwamen Albert, Charlene, en kids Jacques en Gabriella opdagen om van de grote wedstrijd te genieten. En hoewel normaliter de blikken gericht zijn op prinses Charlene en haar fabuleuze fashion, of op de schattige capriolen van de piepjonge tweeling, is het dit keer Albert die de show steelt.

Escaleren met Albert

Eerst zit Albert nog netjes naast Charlene – die met haar in’t oog springende cat eye-zonnebril en felle rode lip overigens piekfijn voor de dag komt. Bij Charlene kan er warempel nog een lachje van af voor manlief.

Albert Charlene
Beeld: NL Beeld / BrunoPress

Maar over de loop van de wedstrijd komt Albert helemaal los. Eerst nog subtiel…

albert charlene
Beeld: NL Beeld / BrunoPress

…maar dan komt de prins in de benen…

Albert Charlene

…en gaat hij he-le-maal los!

albert
Beeld: NL Beeld / BrunoPress

Jawel: papa kan zichzelf niet bedwingen en staat springend en juichend langs de lijn. Zouden de twins zich uit plaatsvervangende schaamte voor hun dolenthousiaste vader uit de voeten hebben gemaakt?

In de plooi

Bij het overhandigen van de felbegeerde cup aan tenniskampioen Andrey Rublev, heeft Albert z’n jasje overigens weer even rechtgetrokken en z’n gezicht weer in de plooi.

albert charlene
Beeld: NL Beeld / BrunoPress

Tja, je moet ook wat met zo’n prachtvrouw als Charlene in zo’n heerlijk powerpak naast je. Zoals al viel te verwachten, ging Charlene van top tot teen gekleed in een outfit van Akris – zonder twijfel één van haar favoriete labels. Die eye-catching zonnebril die de Doorluchtige Hoogheid in enkele van de kiekjes draagt, is overigens afkomstig van luxemerk Salvatore Ferragamo. Wij zetten ‘m direct op onze wishlist!

Bron: UFO No More | Beeld: NL Beeld / BrunoPress

Laatste nieuws