Charlene verschijnt weer met kort koppie en glitterende glamour-look

Charlene straalt je tegemoet!

Ze verdwijnt nu en dan even uit de spotlights, maar wanneer Charlene ten tonele verschijnt, zien we haar geregeld in een glamoureuze look. Zo ook deze week!

Majesteit in glitter

Bij het grootse Bal de la Rose ontbrak Charlene. Zodoende konden we dan ook niet van een Bollywood glam-moment van de Doorluchtige Hoogheid genieten. Ook Charlene moet gedacht hebben dat zij wat in te halen had. Deze week was de prinses namelijk in op en top glamour aanwezig bij een galadiner in Florence.

Akris voor, Akris na

Zoals we inmiddels wel van de hoogheid verwachten, droeg Charlene voor de gala-gelegenheid een designerstuk van het Zwitserse label Akris à €6945. Lang, zwart, en van top tot teen bezet met pailletten: Char straalde ons vrij letterlijk tegemoet.

Beeld: NL Beeld / BrunoPress

Ook heeft de prinses heur keurige zijscheiding weer eens verruild voor een coupe strak naar achter. Bovendien lijkt het er ook hier weer op dat Charlene haar blonde lokken inderdaad stukje bij beetje aan het inruilen is voor een donkerdere coupe.

Prinses Grace

Zoals je wellicht al hebt gespot op het kiekje hierboven, was een deel van de bijzondere gelegenheid gewijd aan Alberts moeder, Grace Kelly. De vorst kreeg namelijk twee portretten van de prinses gepresenteerd, die in de jaren ’50 zijn gecreëerd door Nano Campeggi.

Het glamoureuze evenement stond bovendien in het teken van de Andrea Bocelli Foundation. Eerder op de dag had het prinselijk paar ook al een ontmoeting met de legendarische tenor en zijn vrouw. Kunst, cultuur, én glamour – wij zijn fan.

Bron: UFO No More, Hola | Beeld: NL Beeld / BrunoPress

Laatste nieuws