Daar gaan we weer: Albert en Charlene zouden alleen nog samen zijn voor de bühne 

Het huwelijk van het prinselijk echtpaar zou enkel en alleen nog schone schijn zijn.

De geruchtenmolen over Albert en Charlene begint weer behoorlijk op gang te komen. Volgens de meest recente geruchten zouden de twee hun huwelijk alleen nog maar in stand houden voor het publiek, terwijl Charlene een leven in Zwitserland gaat leiden.

Geruchten

De pers heeft het maar druk met het verspreiden van geruchten over prins Albert en prinses Charlene. Voordat het stel ging trouwen, zou Char al meerdere keren hebben geprobeerd weg te rennen (lekker dramatisch), en nadat ze elkaar eenmaal het jawoord hebben gegeven, zouden ze al tig keer met elkaar in scheiding hebben gelegen. Als klap op de vuurpijl zou Charlene in 2021 niet vanwege een infectie in Zuid-Afrika blijven, maar omdat ze problemen had met hubby Albert.

Nieuw leven

Hoewel van al die geruchten uiteindelijk maar weinig bleek te kloppen, denkt het Franse tijdschrift Voici het nu écht zeker te weten: Albert en Charlene zijn uit elkaar. Althans: privé. Want hoewel er van liefde tussen de twee geen sprake meer zou zijn, zou het stel hebben afgesproken om en public de gelukkige prins en prinses te blijven spelen. Char zou zelfs definitief verhuizen naar Zwitserland om daar haar eigen leven te leiden, en af en toe alleen verschijning te maken op officiële gelegenheden.

En de twins? Volgens het Franse tijdschrift, dat naar eigen zeggen bronnen binnen de paleismuren heeft, zijn die om en om overgeleverd aan hun vader en moeder. Charlene zou het voor elkaar hebben gekregen dat Gabriella en Jacques haar vaker kunnen bezoeken in Zwitserland, zodat zij en Albert beide voor hun kroost kunnen zorgen.

Slag om de arm

Het nieuws dat Hare Doorluchtige Hoogheid gisteren haar Instagram-account offline haalde, zou ook te maken hebben met de veranderingen binnen het huwelijk. Maar: gezien alle onjuiste geruchten die eerder zijn verspreid over het prinselijke koppel, nemen we dit nieuws niet eens met een korrel, maar een flinke schep zout. De tijd zal het leren…

Bron: Daily Mail, RTL Boulevard, De Telegraaf | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws