Huh? Charlenes Instagram-account van de aardbodem verdwenen

Van het gezellige profiel van HDH ontbreekt nu ieder spoor.

Het blijft een mysterieuze prinses, die Charlene. Ze wist ons gisteren opnieuw te verrassen toen haar Instagram-account ineens in geen velden of wegen meer te bekennen was. Wat zal de reden zijn dat Hare Doorluchtige Hoogheid haar leven niet meer wil delen op social media?

Verdwenen

Waar Charlene haar volgers voorheen regelmatig een kijkje in haar leven gaf op Instagram, was het de afgelopen dagen al opvallend stil op haar profiel. Niets mis met wat quality time uiteraard, maar gisteren ontbrak van het één op het andere moment van haar account ieder spoor. Geen aankondiging, afscheid, niets…

Overname koningshuis

Nu vraagt men zich natuurlijk massaal af waarom Charlenes account ineens van de aardbodem is verdwenen. Omdat het onduidelijk is wie het account heeft verwijderd en waarom, begint de geruchtenmolen weer overuren te draaien. Vers in het geheugen is namelijk nog het incident van vorig jaar, toen het koningshuis besloot tijdelijk het Instagram-profiel van de prinses over te nemen.

Afwezig

Na Charlenes ziektebed twee jaar geleden, lijkt het weer de goede kant op te gaan met haar fysieke en mentale gezondheid. Toch blijven er twijfels, want inmiddels is het meer de regel dan de uitzondering dat de prinses niet komt opdagen op belangrijke evenementen. Zo streek manlief prins Albert vorige maand nog neer op Wimbledon, maar schitterde Hare Doorluchtige Hoogheid wéér door afwezigheid.

Afijn, vroeg of laat zal ongetwijfeld duidelijk worden waarom we Charlenes leven niet meer kunnen volgen op de gram. Wie weet zit de prinses achter de paleismuren met de voetjes omhoog te genieten van het feit dat ze héél even niets hoeft te delen, en dat begrijpen we natuurlijk maar al te goed.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws