Zo sloeg popdiva Cher haar toyboy aan de haak

Aha: dus zó versier je een veertig jaar jongere vent.

Cher stelde zo’n jaar geleden haar nieuwe vlam aan ons voor. Een heuse catch kunnen we wel stellen, want haar vriend is bijna veertig jaar jonger dan de pop-icoon. Ze vertelt in een openhartig interview hoe ze zijn hart wist te veroveren.

Veertig jaar jongere vlam

De man aan Chers arm is de 37-jarige producer Alexander Edwards. Binnen Hollywood geen onbekende, want hij datete al eens eerder met model Amber Rose, en dat was dan weer de ex van niemand minder dan rapper Kanye West – die op zijn beurt gescheiden is van Kim Kardashian. Na enkele paparazzi-kiekjes van het stel samen, bevestigde Cher vorig jaar zelf al snel de opbloeiende romance via het toenmalige Twitter.

Wanneer fans hun zorgen uitten over hoe oprecht de nieuwe vlam was, stelde Cher: “Zoals we allemaal weten…ik ben niet van gisteren, en wat ik zeker weet is dat er geen garanties zijn. Elke keer dat je een keuze maakt, waag je een kans. Ik heb altijd risico’s genomen. Het is WIE ik ben”, stelde de zangeres.

Met haar mond vol tanden

De vonk tussen de twee sloeg vorig jaar over tijdens de Paris Fashion Week. Cher was hier met haar vriendinnen bij aanwezig om de shows te bewonderen. ”Ik weet nog dat ik ergens liep en mij afvroeg of ik ooit nog weer eens een vriendje zou krijgen”, vertelt de zangeres voor de camera van RTL Boulevard. ”En daar was hij plots”, gaat ze verder. ”Hij zat daar op een richel en mijn vriendin stootte me aan en zei: ‘Vraag hem eens naar zijn tanden’. Dus ik ging en zei: ‘Wat een coole grill’, waarop hij al snel zei: ‘Dat zijn mijn tanden’. Toen dacht ik: ‘Oke’.”

Ze maakten een gezamenlijke foto en naderhand appte Alexander een goede vriendin van Cher, Loree Rodkin. Hij dacht dat Cher het wellicht ook leuk vond om de foto van hen allen te hebben en vroeg haar of ze het kiekje naar haar door wilde sturen. Ze vertelt: ”Mijn vriendin antwoordde daarop: ‘Doe jij het zelf maar’ en zo begon het allemaal.”

Wat eerst een vurige fling leek, is uitgegroeid tot een serieuze relatie. Want waar Cher naar eigen zeggen eerst dacht dat het niet zou gaan werken in verband met het leeftijdverschil, hebben ze uiteindelijk het tegendeel bewezen. ”Het lijkt te werken, we zijn nog steeds samen”, vertelt ze trots.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws