De Weekendtips van Beau Monde

Fijn weekend!

Ook dit weekend hoef je je niet te vervelen, want Beau Monde deelt de leukste tips: van luxe shopavond tot een bijzondere tentoonstelling – dit wil je dit weekend niet missen!

Reserveer je ticket voor de LaDress Sample Sale

Het is bíjna zover: van donderdag 16 tot en met zaterdag 18 november kun je je modehart ophalen bij de LaDress Sample Sale in Amsterdam. Om plaats te maken voor allerlei nieuwe styles, moet er afscheid genomen worden van de oudere items!

ladress

Op de LaDress Sample Sale in Amsterdam koop je prachtige LaDress styles met hoge korting tot wel 80%. Je gratis ticket reserveer je hier.

Waar:
World Fashion Centre
Koningin Wilhelminaplein 13
1062 HH Amsterdam

Wanneer:
Donderdag 16 november, 10.00 – 21.00 uur
Vrijdag 17 november, 10.00 – 21.00
Zaterdag 18 november, 10.00 – 16.00

Logeren à la Patty

Zeg je panterprint, dan zeg je Patty Brard. In samenwerking met Decor Amsterdam en Corendon Hotels heeft Patty haar eigen hotelkamer gelanceerd. Gelegen in het sfeervolle Amsterdam-West, en van top tot teen voorzien van een héérlijk panterprintje: dit is logeren à la Patty!

patty brard hotelkamer

Zelf zegt ze over de bijzondere samenwerking: “Omdat ik al bijna 5 jaar mijn eigen succesvolle From PB With Love-collectie heb, wilde ik graag iets ludieks doen. Mijn lieve vrienden van Decor Amsterdam zijn altijd in voor een te gekke actie. Dus toen Corendon ook enthousiast reageerde, hebben wij zelf vorige week een kamer een volledige panter metamorfose gegeven in het Corendon Amsterdam New-West hotel. Natuurlijk met een aantal gewilde items uit mijn nieuwste collectie zoals het uitverkochte teddy dekbed. Ook hangen de poncho’s klaar in de kast als je lekker gaat winkelen in de stad. Alles in de kamer is in panterstijl, van het behang, de stoelen tot de badmat. I love panter, maar dat was wel duidelijk volgens mij.” Luid en duidelijk, Patty!

Fashion for Good

Bij Beau Monde zijn we natuurlijk gek op een kittig hakje hier of een chic japonnetje daar. Maar als een groot label dan ook nog z’n faam inzet om iets te betekenen voor de wereld? Dat vinden we helemáál leuk! In het Amsterdamse Fashion for Good Museum kunnen we vanaf nu genieten van de pop-up tentoonstelling News from the Future.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fashion for Good (@fashionforgood)

Een selectie van opkomend talent bestaande uit Nederlandse modestudenten en opkomende ontwerpers gevraagd om te reageren op de vraag: “Hoe zou de toekomst van de mode eruit kunnen zien?” Hun antwoorden worden onthuld in de tentoonstelling in de vorm van kledingstukken, video’s, installaties en meer.

Kijktips

Ook valt er genoeg te genieten vanaf de divan met een wijntje en een bak popcorn. Zo is het vijfde seizoen van De Verhulstjes sinds maandag te zien op Videoland, en geeft Netflix je nu een uniek kijkje in het leven van legendarische artiest Robbie Williams in de gelijknamige minidocu. Morgenavond is om 20.30 uur op Net 5 de dramafilm Boyhood te zien, en voor een goede dosis nostalgie kun je morgen om hetzelfde tijdstip afstemmen op SBS 6, waar in Het jaar van… wordt teruggeblikt op het jaar 2002, waarin onder meer wordt teruggeblikt op hét huwelijk van onze Willem-Alexander en Máxima, en de gigantische hype rondom Idols.

Kortom, genoeg leuks om voor thuis te blijven!

Beeld: Adobe Stock

Laatste nieuws