Yay! Op déze datum is de reünie van Selling Sunset te zien

We kunnen niet wachten!

Het nieuwe seizoen van Selling Sunset is inmiddels in volle gang. We zijn volop aan het genieten van de glamoureuze makelaars uit Los Angeles die weer bij elkaar zijn gekomen om onmogelijke dure huizen te verkopen. Heb jij alle afleveringen al gezien? Dan hebben we goed nieuws. We worden binnenkort namelijk getrakteerd op een reünie-aflevering, en deze aflevering verschijnt al bijna op Netflix!

Seizoen 7

In het zevende seizoen hebben we weer afscheid genomen van oude vertrouwde makelaars, zoals Maya Vander. “Ik wil me op mijn gezin concentreren en van kust tot kust vliegen is veel”, zei ze daarover tegen Page Six. “De show is geweldig en ik hou van iedereen, maar ik kijk ernaar uit om mijn bedrijf in Zuid-Florida te laten groeien.” Natuurlijk zijn Jason en Brett Oppenheimer wel weer beiden in de show te bewonderen. Zij zijn nog altijd busy met de huizenmarkt in Los Angeles. Chrishell Stause is op tour met haar partner G-Flip, en vindt het daarom lastig om haar werk en privéleven te combineren. Enne, daarnaast heeft Jasons nieuwe vriendin het idee dat er nog iets speelt tussen Chrishell en haar ex. Oh oh…

Antwoorden in reünie

Heb jij alle elf aflevering meteen gebinged en ben je daarna in een zwart gat gevallen? We get that. Gelukkig hebben we nog een juicy reünie tegoed! In deze aflevering kunnen we natúúrlijk weer een hoop drama verwachten. Want hoe gaat het nu met Bre Tisie, die in de laatste aflevering boos wegloopt tijdens de opening van het nieuwe kantoor? Maar ook: wat speelt er toch tussen haar en nieuweling Cassandra? En welke rol speelt Chelsea Lazkani eigenlijk in de ruzie tussen deze ladies? In de reünie krijgen we hier hopelijk antwoord op!

Daarnaast staat de slepende ruzie tussen Nicole Young en Chrishell Stause centraal in het zevende seizoen. Terwijl Chrishell al excuses heeft gemaakt voor haar gedrag, wil Nicole daar nog niks van weten. De overige makelaars staan ondertussen achter één van de twee of er juist tussenin. Hoe gaat het nu tussen hun en zal Nicole ein-de-lijk sorry zeggen? Daarnaast zien we ook hoe het met Amanza Smith gaat, die op medisch vlak zware maanden achter de rug heeft, en met Mary Fitzgerald, die helaas een miskraam heeft gehad.

Aftellen maar

Het moge duidelijk zijn: we kunnen een reünie vol drama en (hopelijk) een hoop antwoorden verwachten. We kunnen dan ook niet wachten tot de aflevering op Netflix staat en gelukkig hoéven we ook niet lang meer te wachten. Op 16 november verschijnt de reünie van Selling Sunset namelijk op Netflix. Aftellen maar!

Bron: Grazia, RTL Boulevard | Beeld: Selling Sunset (Netflix)

Laatste nieuws