Bibi Breijman vertelt: zo brengt ze de feestdagen door

'Iedereen die vroeger vechtscheidingen en ruzies had, zit gewoon weer naast elkaar aan het kerstdiner'

Onlangs maakte Bibi Breijman bekend in verwachting te zijn van haar derde kindje. Heugelijk nieuws, dat deze kerst voor haar natuurlijk extra speciaal maakt. Na een pittig jaar kan de zangeres nu volop genieten van de feestdagen. Aan Grazia vertelt ze wat haar plannen zijn voor de kerst.

Vrede op aarde

“Bij ons begint dat al vroeg, ik ben gisteren (eind oktober, red.) al met Tedje en Ches (Bibi’s dochter en zoon, red.) naar het tuincentrum geweest”, vertelt Bibi in Grazia. “Ik ben echt een kerstnerd. Mijn moeder is Tweede Kerstdag jarig, dus we vieren altijd wel een feestje bij haar thuis”, deelt ze. De zangeres viert de feestdagen dan ook in het bijzijn van haar dierbaren.

“Het leuke is dat we dat ook echt met de hele familie doen. Iedereen die vroeger vechtscheidingen en ruzies had, zit gewoon weer naast elkaar aan het kerstdiner”, vertelt ze. “Dan gaan we lekker samen gourmetten en proosten op het leven. Dat is toch waar kerst een beetje om draait: vrede op aarde!”

Eigen album

2023 had ook grote hoogtepunten voor Bibi, zo bracht ze haar eigen album uit. “Ik was met een zanger, en ook al gaf hij mij wel het gevoel van gelijkwaardigheid, toch zorgde dat voor een drempel”, vertelt ze over de reden waarom het album even op zich liet wachten. “Ik wilde het ook op eigen kracht doen en zelf uitzoeken wat ik wilde. En ik kwam natuurlijk in een burn-out en daarna raakte ik zwanger. Het heeft dus allemaal wat langer geduurd om mijn weg te vinden”, legt ze uit.

“Maar ik ben blij dat het er uiteindelijk is, en ik heb onwijs veel zin om het podium op te gaan met mijn muziek. Misschien dat ik ook een tourtje ga doen als ik mijn repertoire iets heb uitgebreid; het is een droom om ooit in Paradiso te staan.” Klinkt als een goed voornemen voor 2024!

Het volledige interview met Bibi lees je in de nieuwste Grazia. Nu in de winkel! 

Bron: Grazia | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws