De Weekendtips van Beau Monde

Fijn weekend!

Het is alweer bíjna weekend, en dat betekent dat Beau Monde de beste tips voor je op een rijtje zet. Mocht je nog niks leuks gepland hebben om de dagen voor Kerstmis mee door te komen, dan vind je hier vást iets om je mee te vermaken.

Cocktails & ceviche bij Selva

Een smaakvolle reis door het Amazoneregenwoud, dit biedt Selva, het nieuwste culinaire hoogstandje van Amsterdam, gelegen op de 24e verdieping van het iconische designhotel nhow Amsterdam RAI.

Op de kaart vind je karakteristieke en gevarieerde Latijns- Amerikaanse gerechten, waarbij Mexico, Peru en Brazilië centraal staan. Of het nu gaat om ceviche, gegrild vlees of zeevruchten; de charme van de open houtskoolgrill brengt elk gerecht tot leven. Er is een cocktailbar met 45 zitplaatsen dus neem al je vriendinnen mee! Een plekje reserveer je hier.

Bezoek Het Amsterdamse Winterparadijs

Ook dit jaar kun je het Amsterdamse Winterparadijs weer bezoeken. Tijdens het winterevenement in de RAI kun je genoeg winterpret beleven.

Van schaatsen tot curling en een rondje in het reuzenrad, en er zijn fijne optredens om van te genieten. Uiteraard kun je er ook weer heerlijk eten en drinken (en er zijn ook genoeg opties voor vega(n) en mensen die glutenvrij eten. Kortom, genoeg vertier om je kerstvakantie in style mee te beginnen.

Waar:
RAI Amsterdam, Europaboulevard 22

Wanneer:
Tot en met 30 december 2023

Geniet van de Brabantse Winter

Ook in het zuiden des lands is dit weekend volop winterpret te vinden. Daar vindt tot en met 7 januari namelijk De Brabantse Winter plaats, een sfeervol evenement met leuks voor jong en oud. Hier valt volop te snacken, zijn er een Biergarten en Champagne-bar, kun je rondstruinen over de kerstmarkt, je kunsten laten zien op de schaatsbaan, en natuurlijk feestend het jaar uitgaan bij de après-ski bar.

Bovendien komen verschillende artiesten langs om het feest compleet te maken. Van Emma Heesters tot Tino Martin: dat wil je niet missen! Tickets koop je hier.

Waar:
Brabanthallen Den Bosch, Diezekade 1

Wanneer:
21 december t/m 7 januari, dagelijks van 11.00 tot 23.00 uur

Bezoek de nieuwste TAG Heuer boutique

Yes! Tag Heuer heeft de eerste boutique in Amsterdam geopend. In samenwerking met Schaap en Citroen opende TAG Heuer haar eerste boutique in Amsterdam, en dan ook nog eens aan de P.C. Hoofstraat! In de boutique kunnen horlogeliefhebbers hun hart ophalen: er zijn twee verdiepingen waar je prachtige uurwerken van het merk kunt vinden. Een bezoekje waard dus!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door TAG Heuer (@tagheuer)

Kijktips

Ook thuis op de bank is er volop vermaak beschikbaar. Zet die thee (of bubbels) maar klaar met een bak popcorn ernaast!

Zo is op Netflix nu de nieuwe show van Trevor Noah te zien, de Zuid-Afrikaanse cabaretier die enkele weken geleden de Erasmus-prijs mocht ontvangen van koning Willem-Alexander. Daarnaast is natuurlijk op Videoland het heerlijke Winter Vol Liefde deze week van start gegaan.

Heb je meer zin in een klassieker? Dan kun je vanaf deze zaterdag weer van Pretty Woman genieten op Netflix. Genoeg leuks om je weekend (én de vrije dagen daarna) door te komen!

Beeld: Adobe Stock

Laatste nieuws