Hilarisch: de gezichtsuitdrukkingen van Lena Tindall tijdens kerstviering in Sandringham

De jongste dochter van Zara lijkt het stokje van prins Louis te hebben overgenomen.

Traditiegetrouw begaven de Britse royals zich op eerste kerstdag naar Sandringham. En hoewel zij er zoals altijd uitzagen om door een ringetje te halen, waren het niet de outfits die zo opvielen. Niemand minder dan Lena Tindall, Zara’s jongste dochter, wist met haar gezichtsuitdrukkingen namelijk de show te stelen.

Dresscode

Het was weer een mooi gezicht: de Britse royals die al keuvelend in hun zondagse kleren de kerk in Sandringham tegemoet liepen. De dresscode leek door iedereen goed begrepen: de mannen in pak, de vrouwen in een keurige japon met daarover een lange jas en bonuspunten voor een opzichtig hoedje. Kate vinkte met haar outfit alle hokjes af: de prinses verscheen in een blauwe mantel van Alexander McQueen met daaronder een stel navy-kleurige Gianvito Rossi-laarzen. Het grote gevaarte op haar hoofd betreft een ontwerp van Julliette Millinery.

Prins Louis

Goed: leuk en aardig natuurlijk, al die keurig geklede royals, maar waar we nóg meer van genieten is een royal kid die íets minder binnen de lijntjes kleurt. En waar het normaal gesproken de kleine Louis is die die rol op zich neemt, leek Kate hém maandag aardig in het gareel te kunnen houden…

Beeld: NL Beeld

Lena Tindall

In plaats daarvan was het de jongste dochter van Zara Tindall die de fotografen kostelijk vermaakte. De 5-jarige Lena staat niet vaak in de spotlights, maar áls ze en public verschijnt, maakt ze behoorlijk indruk.

Het leek eerst nog allemaal goed te gaan, toen Lena tussen paps en mams in de menigte doorliep…

Beeld: NL Beeld

…maar al snel leek de verveling toe te slaan. Eerst was Zara daar het slachtoffer van…

Beeld: NL Beeld

…en vervolgens was Mike aan de beurt.

Beeld: NL Beeld

Uiteindelijk drukte Lena haar ongenoegen uit door opzichtig gapend naast moeder en tante te gaan staan.

Beeld: NL Beeld

Tja, je als 5-jarige tussen extreem beleefde royals bevinden is natuurlijk niet niks. Er moet toch iemand zijn die de boel een beetje ontdooit daar – en als dat is door scheve gezichten te trekken: so be it. Als je 23e bent in de lijn van troonopvolging, moet dat niet veel uitmaken, non?

Bron: Hello! Magazine, Instagram @royalfashionpolice, Town & Country Magazine | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws