Fashion hack: zo draag je een blazer als jas zonder het koud te krijgen

Handig!

We begeven ons momenteel in de koudste periode van het jaar en dat betekent natuurlijk dat we ons warm willen aankleden. Dikke lagen kleding staat echter niet altijd even fashionable. Gelukkig is er een handige hack waarmee je je outfit niet hoeft te verstoppen onder een dikke winterjas, en waardoor je tóch lekker warm blijft.

Blazer als jas

Met puffer jackets, een bodywarmer en oversized trenchcoats weten we onszelf heerlijk warm te houden tijdens de koude dagen. Hoewel deze jassen een must zijn voor de wintermaanden, kunnen ze onze oogverblindende outfits compleet verbergen. Superzonde natuurlijk! Daarom combineren we het graag met iets anders en trekken we voor de gelegenheid een stijlvolle blazer uit de kast. Een blazer is tegenwoordig verkrijgbaar in alle kleuren en maten en is hét jasje voor een feestelijke look of een classy avondje uit. Echter kan dit kledingstuk met temperaturen onder de nul graden voor behoorlijk wat kou zorgen. Vanaf nu hoef je je daar geen zorgen meer over te maken, want er gaat een lifehack viraal op TikTok waarmee jij er stijlvol én warm bijloopt deze winter.

Lifehack

Als het gaat om de beste lifehacks en de nieuwste fashion trends is TikTok de place to be. Regelmatig worden de handigste fashion-, beauty- en lifehacks gedeeld en iedere dag lijkt er wel weer een nieuwe trend viraal te gaan. Ook nu komt TikTok weer eens met een geweldige tip op fashion gebied, namelijk om een winterse look te creëren met een blazer. Oftewel: zó draag je een blazer als jas in de koude wintermaanden.

Kies hiervoor een blazer uit die je wilt aantrekken voor díe geweldige look die je niet onder een winterjas wilt verbergen. Breng vervolgens een vestje aan de binnenkant van de blazer met een veiligheidsspeld of dubbelzijdig tape. Met deze simpele en toch handige lifehack kun jij nog steeds schitteren in je outfit terwijl het je ook veel warmte biedt. Je zult het niet meer koud krijgen in het winterseizoen.

@fruitylolo #blazerhack #fashionhack #clotheshack #fashion ♬ original sound – Lydia

Fashionable seizoen

De winter is misschien wel het meest fashionable seizoen van het jaar. Je kunt immers volledig los gaan met meerdere laagjes en hierdoor de leukste combinaties creëren. Maar om elke dag dezelfde winterjas te dragen is ook niet helemaal meer van deze tijd. Daarom is de blazer hét perfecte item om als jas te gebruiken. Vooral oversized blazers zijn momenteel helemaal hot and happening, en makkelijk te gebruiken als jas. Een oversized blazer heeft namelijk veel ruimte voor vestjes, warme knits en meerdere laagjes. Ideaal!

Bron: Marie Claire, Girls Scene | Beeld: NL Beeld, TikTok

Laatste nieuws

harry philip

De ongekende gelijkenis tussen prins Philip en prins Harry

Een oude foto uit de jaren vijftig laat een bijzondere gelijkenis zijn.
elisabeth

Het succes van Elisabeth: ‘Ze overklast alle prinsessen die haar zijn voorgegaan’

Voor royalty-liefhebbers breken gouden tijden aan nu een nieuwe generatie prinsessen richting volwassenheid gaat.
fout kapper

Voorkom deze veelgemaakte fout bij de kapper

Je wil natuurlijk zo goed mogelijk geknipt worden..