Beau Mondes jaarhoroscoop: dit kun je in 2024 verwachten van je carrière

De sterren voorspellen!

Succes, huwelijksaanzoeken, mooie reizen en stoute sensualiteit… Het staat allemaal in de sterren. Check jouw sterrenbeeld en zie wat 2024 je brengt op het gebied van carrière en succes volgens het Beau Monde-orakel.

Ram 21 maart – 20 april

Leg in 2024 de carrière-lat niet te hoog voor jezelf, want daar word je niet vrolijk van. Spiegel je daarom niet zoveel aan zogenaamd succesvolle vrouwen in je timeline. Misschien is het tijd om wat mensen op je socials te ontvolgen?

Stier 21 april – 20 mei

Laat een onrustig liefdesleven je werk of studie niet negatief beïnvloeden want je gaat als een trein. Zet jezelf dus op de eerste plaats. Als zakenvrouw kun je aan het begin van dit jaar groot succes verwachten: je bruist van de energie en ziet overal kansen. Kun je ergens spreken? Word je uitgenodigd door een televisieprogramma? Doe het!

Tweelingen 21 mei – 21 juni

Sta er niet van te kijken als jij je het hele jaar omringt met succesvolle mensen. Zij zien iets in jou en willen hun tijd en misschien zelfs hun geld in je investeren. Je straalt nu eenmaal iets uit, dus maak daar gebruik van. Zowel in Nederland als in het buitenland.

Kreeft 22 juni – 23 juli

Verdiep je in het begin van het jaar eens in een cursus of opleiding en begin gewoon. Dit zal je veel brengen. Meer dan je verwacht.

Leeuw 24 juli – 23 augustus

Er zijn jaren geweest waarin alles wat de Leeuw aanraakte, veranderde in goud. Dat gaat dit jaar niet zomaar gebeuren. Vandaar dat je netwerk zo belangrijk is. Zie het als een extra vangnet, een zekerheidje.

Maagd 24 augustus – 23 september

Het jaar start wat onzeker. Het komt uiteindelijk allemaal goed, dus blijf positief. De tweede helft van het jaar vallen dingen op hun plek. Maar laat je niet aanpraten dat het je allemaal komt aanwaaien: je hebt hier jaren keihard voor gewerkt.

Weegschaal 24 september – 22 oktober

Je bent dit jaar vooral met je persoonlijke ontwikkeling bezig, en iets minder met je carrière. Neem echter wel tijd om na te denken over investeringen, klein of groot.

Schorpioen 23 oktober – 21 november

Neem tot eind februari geen risico’s in je werk. En wees voorzichtig met alle zogenaamde kansen die deze maand op je pad komen. Het lijkt allemaal leuk, tot je in gebakken lucht hapt.

Boogschutter 22 november – 21 december

Spreid je winkansen, Boogschutter. Neem op je werk eens een ander project aan en als je #bossbabe bent, onderzoek of je je producten of diensten uit kunt breiden.

Steenbok 22 december – 20 januari

Het vergaren van vermogen is dit jaar geen doel voor je, maar een eventuele bijkomstigheid. Je wilt hard werken, maar ook een fijn privéleven en dat krijgt in 2024 meer focus.

Waterman 21 januari – 18 februari

Trek de wijde wereld in en maak je daarbij – op een verantwoorde manier – niet zo druk over wat het allemaal kost. Je spaargeld kan wel een deukje aan en de ervaringen die je opdoet zijn onbetaalbaar.

Vissen 19 februari – 20 maart

Als er kansen op je pad komen, sta er dan zeker voor open. Dit geldt niet alleen voor je carrière, maar ook voor je moestuin of een epische shopping trip in New York. En voor vriendschappen. Die gaan je dit jaar erg makkelijk af en als je een beetje je best doet, sluit je 2024 af met een verse roedel leuke inspirerende mensen.

Tekst: Agnes Hofman | Beeld: Selling Sunset (Netflix)

Laatste nieuws