Oeh: nog een kleinkind voor prinses Stéphanie?

Die kans is volgens zoon Louis behoorlijk groot...

Stéphanie van Monaco mocht in april vorig jaar haar eerste kleinkind verwelkomen. Zoon Louis kreeg met zijn grote liefde Marie dochtertje Victoire, die nu negen maanden oud is. Hello! Magazine hield een exclusief interview met de kersverse ouders, en wat blijkt? Een tweede kleinkind voor Stéph is zeker niet uitgesloten…

Victoire

De enige zoon van prinses Stéphanie, Louis Ducruet, trouwde in 2019 met Marie Hoa Chevallier, een Française van Vietnamese afkomst. Op 4 april vorig jaar verwelkomden zij hun eerste kindje, Victoire. Aan Hello! Magazine laat het stel weten dat het goed gaat met hun kleine gezinnetje. “Victoire is zo’n lief kind, ze laat ons alle kleine ergernissen vergeten. Ze slaapt ’s nachts goed, dus we mogen niet klagen.”

Marie Louis Ducruet
Beeld: NL Beeld

Stéphanie als oma

De komst van Victoire betekende een groot keerpunt in het leven van Stéphanie: zij werd voor het eerst oma. Een emotioneel moment, vertelt Louis. “Ze kwam de dag na de geboorte van Victoire naar de kraamafdeling, samen met mijn vader (Daniel Ducruet, red.) en mijn grootmoeder van vaders kant, evenals de moeder van Marie. Het was een magisch moment dat ik nooit zal vergeten.”

Volgens Louis vervult Stéphanie haar nieuwe rol als grootmoeder met verve. “Ze geeft veel liefde aan haar kleinkind”, vertelt hij. “Mijn moeder heeft een druk dagelijks schema, maar wanneer het kan, biedt ​​ze aan om op Victoire te passen. Toen ze geboren werd, vroeg mijn moeder ons vaak: ‘Wil je naar de bioscoop? Ik kan wel voor de baby zorgen.'”

Gezinsuitbreiding

Het lijkt erop dat de komst van Victoire een deur heeft geopend naar een groter gezin. “Victoire is zo’n schattig kind”, stelt Marie. “Ze heeft ervoor gezorgd dat we er nog één willen. Twee kinderen zouden voor mij perfect zijn.” Louis doet daar nog een schepje bovenop: “We willen graag dat onze kinderen geen groot leeftijdsverschil hebben. We zullen zien wat de toekomst brengt!”

Goed nieuws dus voor Stéphanie: want tja, als je dan tóch oma bent, dan maar van een hele kudde, non?

Bron: Hello! Magazine, Royalty Online | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws