Zoet! Deze lieve foto heeft Willem-Alexander in zijn kantoor hangen

Een echte familieman!

Willem-Alexander mag dan koning van Nederland zijn, maar dat neemt natuurlijk niet weg dat hij óók gewoon een liefhebbende echtgenoot en vader is. En dus heeft hij, zoals een echte familieman betaamt, een lieve foto van zijn vrouw en kids in zijn kantoor hangen.

Gekeuvel op kantoor

Vorige week ontving Willem-Alexander de voorzitter van de Eerste Kamerfractie van de PVV, Alexander van Hattem, op Paleis Huis ten Bosch. De twee hadden een kennismakingsgesprek, en het gezellige gekeuvel vond plaats in het kantoor van de koning.

Portret

Nu zal het vast allemaal heel belangrijk zijn wat er is besproken tussen de twee heren, maar wij hebben vooral oog voor de inrichting van Wim-Lex’ kantoor. Geen standaard metalen bureau en grijze muren, maar een gestreepte vloer en een gezellige open haard. En… Een zoete foto van Máxima en de A’tjes!

Als we een beetje inzoomen op de foto die het Koninklijk Huis op Instagram plaatste, zien we in het kantoor een portret van Máx, Amalia, Alexia en Ariane aan de muur hangen. Lief!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Koninklijk Huis (@koninklijkhuis)

Kantoor-content

Het is overigens niet de eerste keer dat we een inkijkje krijgen in het kantoor van de Oranjes. De koning heeft al vaker kiekjes van zijn werkplek gedeeld, en tijdens de coronacrisis was er geen houden aan de content die door het koningshuis gedeeld werd vanuit de kantoren van Wim-Lex en Máxima. Op het kantoor van de koningin leverde dat destijds nog een aandoenlijk filmpje van De Telegraaf op, waarin Alexia stamelend vertelt hoe ze Máx als moeder vindt:

Beter kan niet dus, volgens het middelste A’tje. Afijn: op het filmpje van Máx’ kantoor zien we op de achtergrond ook een aantal gezellige familiekiekjes staan. Op de muren heeft de koningin behang met palmbomen-print. Koninklijk? Niet echt, maar gezellig zeker!

Bron: Daily Mail | Beeld: NL Beeld, Instagram @koninklijkhuis, YouTube 

Laatste nieuws