5 leuke ideeën om foto’s van de kinderen in je interieur op te nemen

Good to know!

Foto’s van onze kids zijn niet alleen herinneringen, maar ook een geweldige manier om ons interieur op te fleuren! Hier zijn vijf creatieve en speelse ideeën om die schattige kiekjes van je kleintjes een speciaal plekje in huis te geven.

Standaard

Fotokubussen

Vergeet traditionele lijsten! Ga voor fotokubussen waarop je de grappigste momenten van je kinderen kunt laten zien. Stapel ze op een plank of op een bijzettafel voor een leuke en informele look. Bonus: je kunt gemakkelijk foto’s wisselen en aanpassen wanneer je maar wilt! 

Waslijn van foto’s

Hang een leuke waslijn op in de speelkamer of in de gang en bevestig hieraan met vrolijke wasknijpers de mooiste foto’s van je kinderen. Het zit er niet alleen enorm schattig uit, maar het is ook een geweldige manier om hun groeiende avonturen te tonen! Ook een leuk idee is om voor een ophanghulpstuk van Artiteq te kiezen. Bekijk bijvoorbeeld eens de Display It. Cool toch? 

Fotobehang 

Maak een echt statement in huis door een muur te bekleden met fotobehang van favoriete familiefoto’s. Kies voor een levendige collage van herinneringen of één grote foto die de aandacht trekt. Het geeft de ruimte een persoonlijke touch en is een echte blikvanger voor gasten.

Magische fotolantaarns

Transformeer gewone lantaarns tot magische fotolantaarns! Plaats kleine foto’s van je kinderen in de lantaarns en voeg een lichtsnoer toe voor een betoverend effect. Ze zijn perfect voor een gezellige avond binnen of om een feestelijke sfeer te creëren tijdens speciale gelegenheden. 

DIY Fotomuur met Polaroids

Maak je eigen je fotomuur met Polaroids van je kinderen. Plak ze speels op een muur in verschillende hoeken en richtingen voor een dynamisch effect. Voeg leuke bijschriften toe met vrolijke kleuren voor een extra speelse touch. Het resultaat? Een levendige en levendige fotomuur die de kamer opfleurt! 

Met deze 5 leuke ideeën geef je die kostbare momenten met je kinderen een vrolijke en speelse plek in huis. Laat je creativiteit de vrije loop en geniet elke dag weer van die schattige lachjes en avonturen die je hebt vastgelegd op foto! 

Beeld: Pexels

Laatste nieuws