De Weekendtips van Beau Monde

Van theater tot traktatie en van Drenthe tot Amsterdam: dit wil je niet missen!

Nog niets op de planning of op zoek naar een leuk uitstapje voor dit weekend? Elke week deelt Beau Monde de allerleukste shopping-tips, culi-hotspots en evenementen om je weekend van een glamoureus randje te voorzien. Geniet ervan!

Romantiek in het Shakespearetheater Diever

Bij Beau Monde hebben we absoluut een zwakke plek voor hofdrama’s. Romance, intriges, schandalen, weelde, en geruchten in paleisgangen? Sign us up! Shakespeares beroemde Romeo and Juliet is hier natuurlijk wel een absoluut toppunt van.

Dit weekend kun je genieten van een unieke uitvoering van dit beroemde theaterstuk in Drenthe. Het Globetheater Shakespeare Diever speelt de komende weken nog twee weekenden lang een romantische bewerking van Romeo en Julia, ‘maar dan een beetje anders’, zoals ze het zelf benoemen.

Na het premièreweekend vorige week, brengt het gezelschap alleen deze en volgende week nog dit bekende stuk tot leven op de planken van het sfeervolle theater, middenin de Drentse natuur. Tickets kun je online bestellen via deze pagina.

Waar:
Hezenes 3, Diever

Wanneer:
21 – 23 en 28 – 30 maart, 20.00 uur.

Spinnend naar de liefde met Inner Circle

Alsof dat nog niet genoeg romantiek was, kun je dit weekend ook genieten van een uniek lifestyle-evenement van dating-platform Inner Circle en Rocycle. Uit onderzoek van Inner Circle blijkt namelijk dat zo’n 70% van hun leden sport en welzijn een belangrijk punt zijn bij het zoeken naar de liefde. Hierom heeft het platform de handen ineengeslagen met Rocycle voor een gezamenlijke spinning-les!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Inner Circle (@innercirclenl)

Op zaterdag 23 maart vindt de Inner Circle Community Ride plaats, waar een like-minded community kan samenkomen voor een sportieve ontmoeting. En wie weet: wellicht springt er tussen het zweten door wel een vonk over tussen jou en één van je mede-sportievelingen? Een plekje voor het evenement reserveer je hier.

Waar:
Rocycle Amsterdam City, Nieuwe Passeerdersstraat 12, Amsterdam

Wanneer:
Zaterdag 23 maart, 14.00 – 15.30 uur

Vier het voorjaar met Magnum

Leg je jezelf liever in de watten met een smakelijke traktatie? Dan is er ook goed nieuws! IJsmerk Magnum heeft nu namelijk twee nieuwe smaken gelanceerd. De Magnum Euphoria Pink Lemonade en Magnum Chill Blueberry Cookie maakten deze week hun debuut – beiden gedipt in een laag krakende chocolade, met een geheel eigen, zomerse smaaksensatie.

magnum

Zo combineert de Magnum Euphoria Pink Lemonade een frisse citroensmaak met een fruitige kern van frambozensorbet. De Magnum Chill Blueberry Cookie is voorzien van een heerlijke combinatie van vanille- en koekjesijs, met een kern van blauwe bessen-sorbetijs. Ze zijn te vinden als individueel verpakte traktaties, in handige multipacks om uit te delen, of in de bekende pints om lekker lang van te genieten. Tast toe!

Bezoek de Nacht van de Literatuur

Het kan je bijna niet ontgaan zijn dat de Boekenweek weer in volle gang is deze week. In Amersfoort sluit men de boel elk jaar af met de sfeervolle Nacht van de Literatuur. Tijdens dit evenement kun je op verschillende plekken weer genieten van voordrachten en gesprekken met héél veel bekende Nederlandse auteurs en opkomende talenten.

Zo zullen onder meer Dichter des Vaderlands Babs Gons, Marcel van Roosmalen, Connie Palmen, en de volledige familie Chabot gedurende de avond aanwezig zijn. Kortom: een absolute must voor alle literatuur-liefhebbers onder de Beau Mondes! Een passe-partout voor dit literaire feestje bestel je hier.

Waar:
Op verschillende locaties door heel Amersfoort.

Wanneer:
Zaterdag 23 maart, met drie rondes die beginnen om 20.00, 21.15 en 22.30 uur.

Kijktips

Blijf je toch liever thuis? Ook dan hoef je je niet te vervelen. We zetten de leukste kijktips voor je op een rijtje!

Zo verschijnt morgen de kaskraker The Martian op Netflix, waarvoor acteur Matt Damon onder meer een Golden Globe in de wacht wist te slepen. Nog niet genoeg spanning? Op Videoland gaat de bloedstollend spannende serie SPHINX morgen in première, over een ontvoerde tiener, een mysterieuze tatoeage, en een angstaanjagend wraakplan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RTL (@rtl.nl)

Als je liever een muzikale dosis glamour hebt, dan zit je ook goed bij Videoland: vanaf dit weekend is daar namelijk het vierde seizoen van Make Up Your Mind te zien. Dit seizoen nemen verschillende BN’ers het zeven weken lang tegen elkaar op, en probeert het met sterren bezette panel onder leiding van teamcaptains Nikkie de Jager en Fred van Leer te achterhalen wie er schuilgaan achter de larger than life drag-alter ego’s.

Veel kijkplezier!

Beeld: Adobe Stock

Laatste nieuws