[Gesloten]Fabulous Friday: maak kans op een Molton Brown giftset t.w.v. €93

Het perfecte cadeau (aan jezelf) voor Moederdag!

Moederdag komt er weer aan! Wil jij je moeder in het zonnetje zetten of jezelf verwennen? Dan hebben we goed nieuws: Beau Monde mag namelijk een luxe verwenpakket van Molton Brown weggeven.

Hemels

Bij Beau Monde zijn we groot fan van de heerlijke producten van Molton Brown. Van weelderige bad- en verzorgingsproducten tot hun sfeervolle Home Collection: het luxe merk staat elk jaar hoog op onze verlanglijstjes. En een gelegenheid als Moederdag is natuurlijk een steengoed excuus om jezelf te trakteren op een verwenmomentje, non?

Delicious Rhubarb & Rose Travel Collection

De Delicious Rhubarb & Rose Travel Collection bestaat uit een Eau de Toilette, body wash en bodylotion in Molton Brown’s iconische bloemig-fruitige recept: een mengeling van heldere grapefruit, zure rabarber en romige vanille. Dat ze in reisformaat komen is meteen een goede reden om een leuk tripje te plannen…

Graceful Apricot & Freesia Body Lotion

Deze lichte bodylotion uit de Graceful Apricot & freesia collectie doet ons denken aan een zwoele zomeravond. De lotion is verrijkt met aroma’s van zoete abrikoos en fresia en heeft een basis van zachte muskus. Bonus: de shea butter en castorolie in dit product hydrateren en voeden je huid intens.

Graceful Apricot & Freesia Bath & Shower Gel

Of je nu houdt van urenlang badderen of liever voor een snelle douche gaat; deze Bath & Shower Gel is een must voor in de badkamer. Op de dagen waarop je wel wat verwennerij kan gebruiken, laat dit product met een hemelse bloemengeur je intens ontspannen.

Winnen

Gun jij jezelf (of je moeder) een heerlijk verwenmoment en kun je daarbij de producten van Molton Brown wel gebruiken? Dan hebben we goed nieuws! Je kunt als Beau Monde-lezer namelijk kans maken op een pakket ter waarde van €93 met daarin de Delicious Rhubarb & Rose Travel Collection, de Graceful Apricot & Freesia Body Lotion en de Graceful Apricot & Freesia Bath & Shower Gel.

Kans maken? Vul dan hieronder je gegevens in, en wie weet ontvang je binnenkort ook zo’n heerlijke set bloemige selfcare-producten!

Let op: je mag je maximaal één keer opgeven. Winnaars ontvangen vanzelf bericht. Deze winactie loopt tot vrijdag 19 april. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met UPR en Molton Brown zullen delen als je wint.

Laatste nieuws