[Gesloten]Fabulous Friday: maak kans op een diner voor twee tijdens het Wintergarden Gala Dinner in Anantara Krasnapolsky t.w.v €398

Dit wil je niet missen!

We lichtten onlangs al even uit dat het Anantara Grand Hotel Krasnapolsky deze feestmaand volop bijzondere evenementen heeft waarbij je kunt genieten van de meest exquise hapjes in kerstsferen. Mocht je nu zelf geen plekje hebben kunnen reserveren, dan hebben we goed nieuws: Beau Monde mag namelijk een volledig verzorgd diner voor twee personen tijdens het Wintergarden Gala Dinner op 25 december verloten onder haar lezers!

Kerstmis bij het Krasnapolsky

Er staan deze maand volop smakelijke specials op het menu bij het Anantara Grand Hotel Krasnapolsky. Van champagne en kaviaar in de Shiny Champagne Room tot feestelijke Anantara Adventskalender: er is voor elke levensgenieter wat wils!

Bovendien staan er met de kerstdagen en oudjaarsdag verschillende bijzondere diners gepland, zowel in het Grand Café Krasnapolsky als het Michelinsterren-restaurant The White Room.

Wintergarden Gala Dinner

Het absolute hoogtepunt? Dat is het Anantara Wintergarden Gala Dinner op 25 december. Hier geniet je in feestelijke sferen van creaties van alle culinaire genieën van het Anantara Grand Hotel Krasnapolsky – van Chef de Cuisine van The White Room, Tristan de Boer, en Executive Sous Chef, Michele Cagnetta, tot *** Michelinchef Jacob Jan Boerma, Executive Chef, Marco van Rutten, en Chef Patissier Maartje de Nie.

anantara grand hotel wintergarden

Tijdens deze heerlijke maaltijd met vijf gangen is er bovendien live muziek aanwezig in de prachtige Wintergarden van het Anantara, die helemaal in belle époque-stijl is vormgegeven. Zo geniet je tijdens je kerstdiner van haute cuisine én een hele hoop sfeer. Kortom: dat wil je niet missen!

Winnen

Mocht jij nu ook helemaal trek hebben gekregen in zo’n bijzonder kerstdiner in de Wintergarden maar nog géén plekje hebben weten te bemachtigen, dan hebben we goed nieuws: Beau Monde mag namelijk in samenwerking met het Anantara Grand Hotel Krasnapolsky een tafeltje voor twee verloten! Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is onderstaand formulier invullen:

Let op: je mag je maximaal één keer opgeven. Winnaars ontvangen vanzelf bericht. Deze winactie loopt tot vrijdag 15 december. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met het Antara Grand Hotel Krasnapolsky zullen delen als je wint.

Laatste nieuws