Matchende sieraden voor prinsessen Eléonore en Elisabeth

De zusjes hebben duidelijk een goede band!

Gisteren vierden de Belgische royals al groot feest. Prinses Eléonore blies namelijk zestien kaarsjes uit. Voor de oplettende kijker was er op de foto’s die het koningshuis deelde een bijzonder detail te zien. De ketting die de jarige dame draagt hebben we namelijk al eens vaker voorbij zien komen. Hebben jullie het sieraad ook herkend?

Matchende kettingen

De oplettende kijkers van de Instagrampagina Royal Fashion Police spotten eerder de ketting met het sterrenbeeld ook al bij prinses Elisabeth. De prinses droeg het goudkleurige sieraad vorige jaar tijdens een werkbezoek aan Egypte met haar moeder koningin Mathilde. Aan de ketting hing een prachtige bedel met haar sterrenbeeld, schorpioen. Nu is dezelfde ketting dus ook om de nek van prinses Eléonore gespot – met haar eigen sterrenbeeld ram, natuurlijk. Het lijkt er dus op dat de zusjes matchende sieraden dragen. Niet gek uiteraard, als we stilstaan bij de hechte band van de meisjes. Is dat niet enig?

ketting eleonore
Beeld: NL Beeld

Maje

De prachtige ketting die de prinsessen dragen is van het Franse merk Maje. Het merk werd in 1998 werd opgericht in Parijs, en heeft inmiddels op internationale schaal een trouwe groep fans verzameld. Overigens vallen niet alleen de sieraden van het merk vallen in de smaak bij het Belgische koningshuis.

Met name Elisabeth hult zich al vanaf haar jongere jaren regelmatig in de kleding van Maje. Toevallig zijn onze Nederlandse prinsessen ook fan van dit stijlvolle merk. Zo deelden we al eens een rijtje van prinses Alexia’s favoriete merken, en ook Maje kwam hier natuurlijk voorbij.

Overigens werden onze eigen Nederlandse prinsessen al eens gespot met alledrie hetzelfde sieraad. Tijden een fotoshoot bij de tentoonstelling De eeuw van Juliana in de Nieuwe Kerk droegen de zussen alledrie een bedelkettinkje van de Griekse ontwerpster Marianna Lemos. Zullen we dan misschien binnenkort ook de Nederlandse zusjes met matching kettingen van Maje zien?

Bron: Instagram @belgianroyalpalace | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws